• ZEEKR 7X muamua i Chengdu Auto Show, ZEEKRMIX e fa'amoemoe e fa'alauiloa i le fa'ai'uga o Oketopa.
  • ZEEKR 7X muamua i Chengdu Auto Show, ZEEKRMIX e fa'amoemoe e fa'alauiloa i le fa'ai'uga o Oketopa.

ZEEKR 7X muamua i Chengdu Auto Show, ZEEKRMIX e fa'amoemoe e fa'alauiloa i le fa'ai'uga o Oketopa.

Talu ai nei, i le Geely Automobile's 2024 i'uga le tumau konafesi,ZEEKRNa faalauiloa e le Pule Sili o An Conghui fuafuaga fou o oloa a le ZEEKR. I le afa lona lua o le 2024, o le a faʻalauiloa e le ZEEKR ni taavale fou se lua. Faatasi ai ma i latou, ZEEKR7X o le a faia lona amataga i le lalolagi i le Chengdu Auto Show, lea o le a tatalaina ia Aukuso 30, ma ua faamoemoe e faalauiloa i le faaiuga o Setema. ZEEKRMIX ole a fa'alauiloa aloa'ia ile kuata lona fa. O taavale uma e lua o le a faʻapipiʻiina i le ZEEKR's self-developed Haohan Intelligent Driving 2.0 system.

SEEKR 7X 1
SEEKR 7X 2

E le gata i lea, na fai mai foi An Conghui o le ZEEKR009, 2025 ZEEKR001 ma le ZEEKR007 (parameters | ata), o le a leai ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga fuafuaga i le isi tausaga mai le aso o le tuʻuina atu o oloa. Peita'i, e fa'atumauina pea le fa'aleleia o polokalame fa'akomepiuta OTA po'o suiga fa'aopoopo i le ta'avale.

●ZEEKR 7X

O le ta'avale fou ua fa'aaogaina le mamanu o le "Hidden Energy" i lona mamanu pito i fafo, e tu'ufa'atasia ai foliga fa'apena fa'a-aiga i luma ma tu'ufa'atasia fa'amalama moli, moli o le ao ma molī e fa'atupu ai se laina fetaui. E matua taua lava le ta'ua o lona fa'ailoga mata'utia fa'ata'ita'i fo'i pito i luma o lo'o fa'amalosia atili ai le va'aia lelei o le ta'avale. E le gata i lea, o le taʻavale fou ua faʻapipiʻiina foi ma se faʻafouina fou o le ZEEKR STARGATE faʻapipiʻi malamalama malamalama malamalama, lea e faʻaogaina ai moli fesoʻotaʻiga atamai atoa. gagana, fa'aleleia le lagona o tekinolosi.

SEEKR 7X 3

Va'ai mai le itu, o lo'o tu'ufa'atasia ai le laina fa'ata'ita'i o le "arc skyline", e maua ai le fa'alelei ma le fa'amalosi. O le A-poutu faʻapitoa faʻapitoa e fesoʻotaʻi vavalalata i le pulou, natia ma le poto lona pito faʻatasi ma le tino, faʻatagaina le taualuga e faʻalautele mai le pito i luma i tua o le taʻavale, fausia ai se laina vaʻaia, faʻaleleia le faʻamaoni ma le matagofie o le aotelega. foliga.

SEEKR 7X 4

E tusa ai ma le mamanu pito i tua o le taʻavale, o le taʻavale fou e faʻaaogaina se faʻaogaina o le siʻusiʻu, faʻatasi ai ma se faʻapipiʻiina o le moli o le siʻusiʻu ma le faʻaogaina o le SUPER RED ultra-red LED technology, lea e faʻamoemoe e maua ai se faʻaaliga sili ona lelei. I le tulaga o le tele, o le umi, lautele ma le maualuga o le taavale fou e 4825mm, 1930mm, ma le 1656mm faasologa, ma le wheelbase e oo atu i le 2925mm.

SEEKR 7X 5

I tulaga o totonu, o le sitaili mamanu e tutusa lelei ma le ZEEKR007. O foliga lautele e faigofie ma faʻapipiʻiina i se mataʻitusi faʻatonutonu tutotonu faʻafefete tele. Lalo o piano-ituaiga masini masini, e masani lava mo le puleaina o multimedia ma faʻaoga masani faʻaoga, faʻaleleia le faʻaogaina o le taʻaloga tauaso.

SEEKR 7X 6

E tusa ai ma faʻamatalaga, o le faʻamafanafanaga tutotonu e ufiufi i le paʻu, ma o le pito o le pusa o loʻo tatala ai lima e faʻapipiʻiina i le siliva siliva. E le gata i lea, o totonu o le taavale fou o loʻo faʻapipiʻiina foʻi ma se faʻapipiʻi moli moli ma le umi o le 4673 mm, lea e taʻua aloaia o le "floating ripple ambient light". O loʻo i ai se failauga mamanu sunflower i luga aʻe o le faʻamafanafanaga tutotonu o ZEEKR7X, ma o loʻo faʻaaogaina se mamanu faʻapipiʻi houndstooth i luga o nofoa.

SEEKR 7X 7

SEEKR 7X 8

I tulaga o le malosiaga, o le taavale fou o le a maua ai ituaiga e lua o le mana: tasi afi ma lua afi. O le muamua o loʻo i ai le maualuga eletise eletise o le 310 kilowatts; o le vaega mulimuli o loʻo i ai le malosi maualuga o le 165 kilowatts ma le 310 kilowatts taʻitasi mo afi pito i luma ma tua, faʻatasi ai ma le aofaʻi atoa o le 475 kilowatts, ma e mafai ona faʻavavevave mai le 0 i le 100km / h3 Laasaga Lua, faʻapipiʻiina i le 100.01 kWh ternary lithium maa pusa, e fetaui ma se malaga folau a le WLTC e 705 kilomita. E le gata i lea, o le taʻavale taʻavale taʻitasi e maua ai le 75-tikeri ma le 100.01-tikeri filifiliga maa.

● Fa'afefiloi ZEEKR sili

I le tulaga o foliga vaaia, o le Hidden Energy minimalist exterior design language ua faʻaaogaina, ma o le aotelega o foliga e foliga lapotopoto ma tumu. O moli ulu e faʻaaogaina se foliga laititi, ma o le lidar o loʻo i luga o le taualuga, e tuʻuina atu ai se lagona atoatoa o tekinolosi. E le gata i lea, o le 90-inisi STARGATE tu'ufa'atasiga pupuni malamalama malamalama e matua iloagofie pe a susulu. I le taimi lava e tasi, o le tele o le ea uliuli i lalo e faʻatamaoaigaina ai foi le vaʻaia vaʻaia o lenei taavale.

SEEKR 7X 9

Va'ai mai le itu, o laina o loʻo faʻalelei ma lamolemole. O le pito i luga ma le pito i lalo e lua-lanu lanu e fetaui lelei o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma lau uili siliva, e foliga manino faʻapipiʻi ma tumu i teuga. ZEEKRMIX fa'aaogaina se fa'atulagaga o le tino "falaoa tele". O le umi, lautele ma le maualuga o le tino e 4688/1995/1755mm, ae o le uili e oo atu i le 3008mm, o lona uiga o le a sili atu le avanoa i totonu.

SEEKR 7X 10

I le pito i tua o le taʻavale, o loʻo faʻapipiʻiina i le taualuga o le taualuga ma se seti moli uila maualuga. I le taimi lava e tasi, o le taavale fou e faʻaaogaina foi se mamanu seti moli siʻusiʻu. O foliga o le pito i tua ma le laina gaugau ogalaau e fausia ai se tu'ufa'atasiga laina zigzag, e sili atu le va'aia. lagona tolu-itu.

SEEKR 7X 11

E tusa ai ma le malosiaga, e tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga talu ai mai le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, o le taavale fou ua faʻapipiʻiina i se faʻataʻitaʻiga afi TZ235XYC01 ma le malosi maualuga o le 310kW, ma o loʻo avanoa i maa lithium ternary ma pusa lithium iron phosphate.

E le gata i lea, na fai mai foi An Conghui o le Thor chip o le a muamua faʻapipiʻi i luga o le SUV tele o le ZEEKR flagship ma e faʻamoemoe e faʻalauiloa i luga o le maketi pe a maeʻa le kuata lona tolu o le tausaga a sau. O lo'o fa'agasolo nei su'esu'ega muamua. I le taimi lava e tasi, o le SUV tele a le ZEEKR o le a faʻapipiʻiina i le lua eletise, tasi o le eletise mama, ma le isi o loʻo faʻatupuina fou tekonolosi eletise eletise. O lenei fa'atekonolosi fa'akomepiuta sili eletise o le a tu'ufa'atasia ai tulaga lelei fa'apitoa o le eletise mama, fa'apipi'i fa'apipi'i ma le lautele lautele. O lenei tekinolosi o le a faʻasalalau ma faʻalauiloa i se taimi talafeagai. O le ta'avale fou lea ua fa'amoemoe e fa'alauiloa i le kuata lona fa o le tausaga fou.


Taimi meli: Aukuso-28-2024