• Faatasi ai ma le ola maa e oʻo atu i le 901km, VOYAH Zhiyin o le a faʻalauiloaina i le kuata lona tolu
  • Faatasi ai ma le ola maa e oʻo atu i le 901km, VOYAH Zhiyin o le a faʻalauiloaina i le kuata lona tolu

Faatasi ai ma le ola maa e oʻo atu i le 901km, VOYAH Zhiyin o le a faʻalauiloaina i le kuata lona tolu

E tusa ai ma tala fou mai le VOYAH Motors, o le faʻataʻitaʻiga lona fa, o le SUV eletise mama maualugaVOYAZhiyin, o le a faʻalauiloaina i le kuata lona tolu.

E ese mai faʻataʻitaʻiga Free, Dreamer, ma Chasing Light muamua,VOYAO le Zhiyin o le oloa muamua na atiae e faavae i luga o le tupulaga fou a le VOYAH na fausia e le tagata lava ia le eletise mama, ma o le a na o le tatalaina o se eletise eletise mama.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi,VOYAO le Zhiyin o loʻo i ai le ola o le maa o le 901km, faigofie ona faʻafeiloaʻi manaʻoga o faʻataʻitaʻiga fale e pei o femalagaiga ma femalagaaʻi; e oʻo atu i le 92.5% le lelei o le taʻavale eletise, ma e mafai ona faʻasolosolo atili i le aofaʻi tutusa o le eletise; faʻalagolago i luga o le 800V silicon carbide platform, e mafai e le taʻavale ona ausia le 99.4% o le maualuga o le faʻaogaina o le eletise, e vave tali atu le taʻavale ma faʻasaʻo vave le faʻatinoga; e le gata i lea, o le taavale o loʻo i ai le 5C supercharging technology, lea e mafai ona toe faʻaleleia le 515 kilomita o le malosi i le 15 minute.

E taua le taʻua o Let's Zhiyin o le uluai faʻataʻitaʻiga eletise mama a le lalolagi na faʻalauiloaina e le Let's VOYAH brand ina ua maeʻa le "Gong VOYAH" fuafuaga i fafo. O le taavale fou ua atiina ae ma mamanuina e tusa ai ma le tulaga lua-lima-fetu (C-NCAP + E-NCAP). Ole China Insurance Research 3G fa'ata'ita'iga saogalemu. E tusa ai ma le saogalemu o le eletise, o maa amber ua faʻatuina ni tapulaa tetele se lima mo le saogalemu - leai se vai, leai se tafe, leai se afi, leai se pa, ma leai se vevela.

Ole lisi ole VOYAH Zhiyin o le a faʻateleina ai le faʻatupulaia ole gafatia ole VOYAH Auto. Fai mai Lu Fang, Pule Sili o le VOYAH Automobile: "VOYAH Zhiyin o se oloa eletise mama na faʻalauiloaina i manaʻoga moni o le toʻatele o tagata faʻaoga aiga talavou, ma o le a fausia ai se poto masani taʻavale mo tagata faʻaoga."


Taimi meli: Iul-18-2024