• Aisea na faʻatūina ai e le BYD lona uluai fale gaosi Europa i Szeged, Hanikeri?
  • Aisea na faʻatūina ai e le BYD lona uluai fale gaosi Europa i Szeged, Hanikeri?

Aisea na faʻatūina ai e le BYD lona uluai fale gaosi Europa i Szeged, Hanikeri?

A'o le'i o'o i lenei mea, na sainia aloaia ai e le BYD se maliliega a'o le'i fa'atauina fanua ma le Malo o Szeged Municipal i Hanikeri mo le falegaosi ta'avale pasese a le BYD a Hungarian, ma fa'ailogaina ai se suiga tele i le faiga o le localization a le BYD i Europa.

Aisea la na filifilia ai e le BYD Szeged, Hanikeri?O le mea moni, ina ua faʻasalalau le fuafuaga o le fale gaosimea, na taʻua ai e le BYD o Hanikeri o loʻo i totonu o le loto o le konetineta o Europa ma o se nofoaga taua o felauaiga i Europa.O le pisinisi tau taavale a Hungary e umi se talaʻaga o atinaʻe, ua atiaʻe atinaʻe ma se faʻavae o pisinisi taʻavale matutua, lea e maua ai e le BYD se malosi malosi i totonu o le alamanuia.O le fausiaina o fale gaosi oloa i le lotoifale e maua ai avanoa lelei.

E le gata i lea, i lalo o le taʻitaʻiga a le Palemia o Orban o loʻo iai nei, ua avea Hanikeri ma se tasi o taʻutaʻua taʻavale eletise i Europa.I le lima tausaga ua tuanaʻi, ua maua e Hanikeri le tusa ma le 20 piliona piliona i le faʻaaogaina o taavale eletise, e aofia ai le 7.3 piliona piliona na faʻatupeina e le CATL e fausia ai se fale gaosi maa i le taulaga i sasaʻe o Debrecen.O faʻamaumauga talafeagai e faʻaalia ai e oʻo atu i le 2030, o le CATL's 100GWh gaosiga gafatia o le a siitia ai le gaosiga o le maa a Hanikeri i le fa i le lalolagi, lona lua i Saina, Amerika ma Siamani.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Hungarian Economic Development Ministry, o tupe faʻafaigaluega mai atunuʻu Asia o loʻo faʻatatau nei i le 34% o tupe faʻaalu tuusaʻo mai fafo, faʻatusatusa i lalo ifo o le 10% aʻo leʻi oʻo i le 2010. E mafua lenei mea ona o le lagolago a le malo Hanikeri mo kamupani mai fafo.(aemaise kamupani Saina) ei ai se uiga sili ona faauo ma tatala ma lelei ma fetuutuunai auala faagaoioia.

Ae mo Szeged, o le aai tele lona fa i Hanikeri, le laumua o Csongrad Region, ma le taulaga tutotonu, tamaoaiga ma aganuu tutotonu o sautesasae Hanikeri.O le taulaga o se nofoaafi, vaitafe ma le taulaga, ma o le falegaosimea fou a le BYD e tatau ona latalata i le laina nofoaafi Belgrade-Budapest e fausia faʻatasi e kamupani Saina ma le lotoifale, ma felauaiga faigofie.O lo'o fa'atupuina le alamanuia mama a Szeged, e aofia ai ie cotton, mea'ai, tioata, pa'u, lavalava, meafale, u'amea, fau va'a ma isi pisinisi.O lo'o iai le suau'u ma le kesi fa'alenatura i tua'oi, ma ua fa'atūina fo'i fale gaosi oloa.

a

BYD fiafia ia Szeged mo mafuaaga nei:

• Tulaga lelei: Szeged e tu i sautesasae Hanikeri, latalata i Slovakia ma Romania, ma o le faitotoa i le va o Europa totonu ma le Metitirani. fa'apea ? ?

fa'apea ? e fa'apea

• Femalagaiga faigofie: I le avea ai ma nofoaga autu o felauaiga a Hanikeri, o Szeged o loʻo i ai se auala faʻaleleia lelei, nofoaafi ma felauaiga i luga o le ea, lea e faigofie ona fesoʻotaʻi i taulaga i Europa atoa.

• Malosi le tamaoaiga: Szeged o se nofoaga taua tau tamaoaiga i Hanikeri, ma le tele o gaosiga, auaunaga ma pisinisi.Le tele o kamupani fa'ava-o-malo ma le aufaipisinisi e filifili e fa'atūina a latou laumua po'o lala iinei.

• Tele a'oa'oga ma fa'asaienisi fa'alapotopotoga su'esu'e: Szeged e tele iunivesete ta'uta'ua, e pei o le Iunivesite o Szeged, Szeged University of Technology ma Szeged Academy of Fine Arts, e tosina mai ai se numera tele o tamaiti a'oga i totonu ma fafo ma tagata su'esu'e.O nei faʻalapotopotoga e aumaia le tamaoaiga o taleni i le taulaga.

E ui lava o isi ituaiga e pei o Weilai ma Great Wall Motors ua latou vaʻavaʻai atu i Hanikeri ma ua faʻamoemoe e faʻatūina falegaosimea i le lumanaʻi, latou te leʻi faʻatulagaina ni fuafuaga o gaosiga i le lotoifale.O le mea lea, o le fale gaosi oloa a le BYD o le a avea ma uluai fale gaosi taavale tetele na faʻatuina e se faʻailoga Saina fou i Europa.Matou te tulimatai atu i le BYD e tatalaina se maketi fou i Europa!


Taimi meli: Mati-13-2024