• Ua toe malepe le TMPS?
  • Ua toe malepe le TMPS?

Ua toe malepe le TMPS?

O le Powerlong Technology, o se ta'ita'i fa'atau atu o faiga e mata'ituina ai le mamafa o pa'u (TPMS), ua fa'alauiloa se fa'atupulaga fou fou o oloa fa'amamafa pa'u TPMS. O nei oloa fou ua mamanuina e foia ai le luʻitau umi o le lapataiga lelei ma le puleaina o faʻalavelave matuia e pei o le paʻu faʻafuaseʻi o paʻu i luga o le saoasaoa maualuga, lea na avea ma se faʻalavelave tiga mo le fale gaosi oloa.

O galuega fa'ale-aganu'u o oloa TPMS e taula'i atu i fa'ailo maualalo ma le maualuga, mata'ituina o le vevela o pa'u, ma isi galuega ua fuafuaina e puipuia ai le mamafa o pa'u ta'avale mai le alu i lalo po'o le fa'atuputeleina. E ui o nei foliga e fesoasoani e faʻaitiitia ai faʻalavelave tau taʻavale e mafua mai i le paʻu o paʻu, o loʻo faʻaauau pea ona tauivi le alamanuia ma le manaʻomia o faiga faʻalauiloa sili atu e tali atu ai i faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o le paʻu faʻafuaseʻi o paʻu i le televave o auala.

img (1)
img (2)

O le mea fou a le Powerlong Technology o le TPMS pa'u pa'u lapata'iga oloa ua fa'atekonolosi fa'atekonolosi ma e tolu ona uiga tetele e fa'aeseese ai mai oloa masani a le TPMS.

Muamua lava, o lenei oloa o loʻo faʻaaogaina le gaosiga sili ona lata mai o le TPMS chip, faʻapipiʻi le malosi 32-bit Arm® M0 + autu, tele-mafai flash memory ma le RAM, ma le maualalo-power monitoring (LPM) galuega. O nei foliga, faʻatasi ma le faʻaogaina o le faʻavaveina o le faʻavaveina o le faʻaogaina o le malosi, e faʻaogaina ai lenei oloa mo le paʻu paʻu, faʻafeiloaʻi le manaʻoga taua mo faʻasalalauga faʻapitoa i faʻaaliga televave.

Lona lua, o le TPMS pa'u pa'u lapata'iga oloa o lo'o i ai se ta'iala lelei e lapata'ia ai le pa'u pa'u. E ala i le tele o taamilosaga o mamanu ma suʻega polokalame, ua ausia e le oloa se paleni maaleale i le va o le faʻaogaina o maa i totonu ma le paʻu o paʻu taimi faʻaosoina, faʻamautinoa le maualuga o le taimi o le lapataiga o le paʻu o le oloa. O lenei faiga fa'ata'ita'iga e fa'aleleia atili ai le malosi o le oloa e tu'uina atu ai fa'amatalaga talafeagai ma sa'o, ma fa'aitiitia ai le lamatiaga o fa'alavelave pa'u pa'u.

E le gata i lea, o le Powerlong Technology ua faʻamaonia faʻamaonia le faʻatinoina o le TPMS paʻu puncture lapataiga oloa i faʻataʻitaʻiga faʻaoga eseese. I totonu o se siosiomaga falesuesue, o lenei oloa ua mamanuina ma faʻamaonia ma faʻamaʻi faʻamaʻi paʻu paʻu puncture galuega, faʻaalia lelei le faʻatinoga i lalo o tuʻufaʻatasiga eseese o saoasaoa o taʻavale, faʻamalosi ea ma isi taʻaloga. O lenei faiga fa'amaonia mae'ae'a e fa'amamafaina ai le fa'atuatuaina ma le aoga o le oloa i lalo o tulaga moni o le lalolagi, fa'ateleina le mautinoa i lona gafatia e fo'ia lu'itau e feso'ota'i lapata'iga le pa'u o pa'u ua leva ona tu'u.

O le fa'alauiloaina o le gaosiga fou a le Powerlong Technology o le TPMS pa'u pa'u lapata'iga o lo'o fa'atusalia ai se alualu i luma tele i tekinolosi saogalemu tau ta'avale. E ala i le fa'aogaina o tekonolosi fa'apitoa, faiga fa'akomepiuta fa'apitoa ma su'ega faigata, ua tu'u ai e le kamupani o ia lava i luma o le fo'ia o fa'afitauli ogaoga o le saogalemu e feso'ota'i ma le pa'u tele o pa'u.

O le atina'eina o nei faiga lapata'iga e mafai ona fa'aleleia atili ai le saogalemu i luga o le auala e ala i le tu'uina atu i aveta'avale fa'amatalaga talafeagai ma sa'o, ma fa'aitiitia ai le fa'alavelave fa'afuase'i o pa'u pa'u ma i'u ai i fa'alavelave tau ta'avale. A'o fa'aauau pea le fa'amuamua o le saogalemu ma le fa'afouga a le pisinisi tau ta'avale, o le tula'i mai o le TPMS pa'u pa'u a le Powerlong Technology o lo'o fa'ailogaina ai se la'asaga taua mo le fa'aleleia atili o tulaga o le saogalemu ma fa'aitiitia le lamatiaga o pa'u auala.

I se aotelega, o le tupulaga fou a le Powerlong Technology o TPMS pa'u pa'u lapata'iga oloa o lo'o fa'atusalia ai se alualu i luma fa'atekinolosi i le tulaga o le saogalemu o ta'avale. Faatasi ai ma o latou foliga alualu i luma, e aofia ai le gaosiga sili ona lata mai TPMS meataalo, lelei paʻu puncture lapataiga polokalame polokalame, ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻamaonia, o nei oloa e faʻamoemoeina e foia ai luʻitau umi a le alamanuia e fesoʻotaʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o paʻu aʻo ave taavale i le saoasaoa maualuga. A'o taliaina e le alamanuia tau ta'avale le fa'afouga ma le saogalemu, o le fa'aofiina o nei faiga fa'alaua'itele e fa'amoemoe e fa'aleleia atili ai le saogalemu o auala ma fa'aitiitia ai le fa'alavelave fa'aletonu o pa'u.


Taimi meli: Sep-13-2024