• Atonu e na'o le…o le trike uta la'au sili ona manaia!
  • Atonu e na'o le…o le trike uta la'au sili ona manaia!

Atonu e na'o le…o le trike uta la'au sili ona manaia!

A o'o mai i uta tricycles, o le mea muamua e o'o mai i le mafaufau mo le tele o tagata o le fa'avalevalea ma le mamafa o uta.

sdbsb (1)

Leai se mea, i le mavae ai o le tele o tausaga, o loʻo i ai pea i taavale taʻavale laʻititi lena ata maualalo ma le faʻaogaina.

E leai se mea e fai i soʻo se mamanu fou, ma e matuaʻi le aʻafia i soʻo se faʻaleleia o tekonolosi i totonu o le alamanuia.

O le mea e lelei ai, o se tagata mamanu mai fafo e igoa ia HTH Han na vaʻaia le faʻanoanoa o le uta tricycle, ma tuʻuina atu ia te ia se suiga tele, ma faʻaogaina le uta tricycle e faʻaaogaina ma faʻalelei ~

 sdbsb (2)

O Rhaetus lea——

Na'o lona foliga mai, o lenei ta'i tolu-uila ua uma ona fa'atusalia uma fa'ata'ita'iga tutusa.

Faatasi ai ma le lanu siliva ma le lanu uliuli, o se tino faigofie ma matagofie, ma ni uili lapopoa e tolu, e foliga mai e le tutusa ma na uta tolu uila i le faitotoa o le nuu.

 sdbsb (3)

O le mea e sili atu ona faʻapitoa o le faʻaaogaina o se mamanu faʻasolosolo tolu-uili, e lua uili i luma ma le tasi uili i tua.O le vaega uta ua mamanuina foi i luma, ma o le mea umi ma pupuni i tua o le nofoa.

E ese la le lagona e tietie.

sdbsb (4)

O le mea moni, o sea foliga tulaga ese e le ositaulagaina lona gafatia uta.

I le avea ai o se taʻavale laʻititi e tolu-uila e tusa ma le 1.8 mita le umi ma le 1 mita le lautele, o Rhaetus e 172 lita o vaʻa uta ma se uta maualuga o le 300 kilokalama, lea e lava e faʻafetaui ai manaʻoga o felauaiga i aso taitasi.

 sdbsb (5)

A maeʻa ona vaʻai i lenei mea, atonu e manatu nisi tagata e le manaʻomia le faia o se loli e tolu uili e foliga manaia.A uma, o lenei ituaiga o faʻaoga e le manaʻomia e foliga lelei ma faʻalelei.

Ae o le mea moni, o Rhaetus e le gata ina faʻatulagaina mo le aveina o uta, o loʻo faʻamoemoe foi le au mamanu e mafai ona avea ma scooter mo lau femalagaiga i aso uma.

sdbsb (6)

O lea na ia faʻatulagaina ai se togafiti faʻapitoa mo Rhaetus, o lona uiga e mafai ona fesuiaʻi mai le uta uta i le commuter mode i le kiliki e tasi.

O le vaega uta o le mea moni lava o se fausaga gaugau, ma o le au autu i le pito i lalo e mafai foi ona toe faʻaaogaina.E mafai ona gaugau sa'o le vaega o uta i le faiga o femalagaiga.

sdbsb (7)

sdbsb (8)

I le taimi lava e tasi, o le uili o uili e lua o le a faʻaititia foi mai le 1 mita i le 0.65 mita.

O lo'o iai fo'i moli o le po i le pito i luma ma tua o le vaega o uta, lea e tu'u fa'atasi e fai ai le moli o le uila pe a gaugau.

Pe a tietie i lenei fomu, ou te manatu e leai se isi e manatu o se uta tolu uila.O le tele lava, sa na o se uila eletise foliga ese.

E mafai ona fai mai o lenei fausaga deformation ua matua faʻalauteleina le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o uta-uʻu tolu-uila.A e manaʻo e ave uta, e mafai ona e faʻaogaina le auala uta.A e le o aveina ni uta, e mafai foi ona e tietie e pei o se uila eletise mo femalagaiga ma faatauga, lea e matua faateleina ai le fua faatatau o le faaaogaina.

Ma faʻatusatusa i taʻavale laʻau masani, o le dashboard i luga o Rhaetus e sili atu foi le alualu i luma.

O se mata tele LCD lanu e faʻaalia ai le faʻaogaina o le auala, saoasaoa, tulaga o le maa, faʻailoga faʻailoga ma le faʻaogaina o le taʻavale, faʻatasi ai ma se faʻamaufaʻailoga i luga o le mata e pulea ai le vave fesuiaʻi i le va o avanoa avanoa.

 sdbsb (9)

Ua lipotia mai o le mamanu HTH Han ua uma ona fausia le uluai taavale faʻataʻitaʻi, ae e leʻi faʻamautinoaina poʻo afea o le a gaosia tele ma faʻalauiloa.


Taimi meli: Mati-14-2024