• Ole Roadster fou a Tesla o lo'o sau! La'uina i le tausaga fou
  • Ole Roadster fou a Tesla o lo'o sau! La'uina i le tausaga fou

Ole Roadster fou a Tesla o lo'o sau! La'uina i le tausaga fou

Na taʻua e Tesla CEO Elon Musk ia Fepuari 28 o le kamupani fou Roadster taʻaloga taʻavale eletise e faʻamoemoe e lafo i le tausaga a sau.

"O le po nei, ua matou siitia faʻavae sini mamanu mo le Roadster fou a Tesla."Na lafoina e Musk i luga o faasalalauga lautele Vaa.

asd (1)

Na faʻaalia foi e Musk o le taʻavale na fausia faʻatasi e Tesla ma lana kamupani tekonolosi suʻesuʻe SpaceX.Mo le Roadster fou, e le'i matamuli Musk e uiga i ituaiga uma o viiga, e pei o le "folafolaga o le a avea ma oloa sili ona manaia" ma "e le toe i ai se taavale e pei o le Roadster fou.O le a e fiafia i lenei taavale.”O se ta'avale ta'aloga fou e sili atu nai lo lou fale."

E le gata i lea, na faʻaalia foi e Musk i le tali atu i fesili mai isi O faʻamoemoega e maualuga.

O le mea moni, o le uluai Roadster a Tesla ua le toe faʻaaogaina mo le silia ma le sefulu tausaga ma ua seasea.Na gaosia e Tesla na o le 2,000 taʻavale i lena taimi, o le tele o ia mea na faʻaumatia i faʻalavelave faʻafuaseʻi ma se afi leaga i totonu o se faletaavale i Arizona.I le faaiuga o le tausaga talu ai, na faasilasila ai e Tesla o le a "atoa" tatala punaoa uma mamanu ma inisinia faila mo le uluai Roadster.

asd (2)

E tusa ai ma le Roadster fou, na faʻaalia muamua e Tesla o le a faʻaaogaina le taʻavale uma, faʻatasi ai ma luga ole uili e oʻo atu i le 10,000N·m, maualuga le saoasaoa e oʻo atu i le 400+km / h, ma le vaʻavaʻa o le 1,000km.

asd (3)

O le augatupulaga fou o Roadster ua faʻapipiʻiina foi ma SpaceX "cold-gasthrusters", ua taʻua o le "King of Supercars", lea e faigofie ona sili atu i le saoasaoa o le faʻatinoina o taavale afi, lea o le a avea ai ma taʻavale sili ona televave i le tala faasolopito. fa'avave i le 100 kilomita.ta'avale ta'aloga.


Taimi meli: Mati-04-2024