• Sipai ata o le 800V maualuga-voltage platform ZEEKR 7X taavale moni fa'aalia
  • Sipai ata o le 800V maualuga-voltage platform ZEEKR 7X taavale moni fa'aalia

Sipai ata o le 800V maualuga-voltage platform ZEEKR 7X taavale moni fa'aalia

Talu ai nei, na aʻoaʻoina ai e Chezhi.com mai auala talafeagai ata sipai o le ituaiga SUV fou o le ZEEKR.ZEEKR7X. Le fou

Ta'avale ua mae'a fa'amae'aina le talosaga mo le Matagaluega o Alamanuia ma Fa'amatalaga Tekonolosi ma ua fausia e fa'atatau i le tele o fausaga a le SEA. O le faasologa atoa o loʻo faʻapipiʻiina i le 800V maualuga-voltage platform e pei o tulaga masani.

taavale 1

A fua i ata o sipai ta'avale ma ata fa'aaliga na fa'aalia i lenei taimi, ua fa'aaogaina e le ZEEKR 7X le gagana fa'ata'ita'iga Hidden Energy, ma e matua iloga ona iloagofie foliga natia o le aiga. I le taimi lava e tasi, o le taʻavale fou e faʻaaogaina foi se mamanu pito i luma o le clam-type, lea e toetoe lava a faʻaumatia atoa le suʻiga i le va o le pito i luma ma fenders mai le pito i luma, e maua ai se lagona malosi o le faʻamaoni. I le taimi lava e tasi, o le taavale fou o loʻo faʻapipiʻiina foʻi ma ZEEKR STARGATE faʻapipiʻi malamalama malamalama malamalama, lea e tuʻuina atu ai i le taʻavale fou se uiga faʻaagafesootai ma le gagana malamalama faʻafesoʻotaʻi atamai i vaaiga uma.

taavale 2

I le pito i tua o le taʻavale, o le taavale fou o loʻo i ai se faʻaaliga atoatoa, faʻaaogaina se faʻaogaina o le siʻusiʻu ma se seti moli faʻamalo. E fa'aaogaina e moli fa'asolosolo le SUPER RED ultra-red LED technology, lea o le a fa'aleleia atili ai le va'aiga. E tusa ai ma le tele o le tino, o le umi, lautele ma le maualuga o le taavale fou e 4825mm * 1930mm * 1666 (1656) mm, ma le wheelbase o le 2925mm.

taavale 3

taavale 4

E tusa ai ma le malosiaga, o le taavale fou o loʻo faʻaalia i le taimi nei mo se masini e tasi, ma le maualuga o le malosi o le 310kW, le maualuga o le saoasaoa o le 210km / h, ma faʻapipiʻiina i le lithium iron phosphate maa. E tusa ai ma tala fou talu ai, o le ZEEKR7X o le a faʻalauiloaina foʻi i se faʻataʻitaʻiga taʻavale e fa uili lua. Ole malosi maualuga ole afi pito i luma ma tua ole 165kW ma le 310kW, ma le maualuga ole malosi ole 475kW.


Taimi meli: Iul-31-2024