• Tuuina atu ituaiga eletise e lua, DEEPAL S07 o le a faalauiloa aloaia ia Iulai 25
  • Tuuina atu ituaiga eletise e lua, DEEPAL S07 o le a faalauiloa aloaia ia Iulai 25

Tuuina atu ituaiga eletise e lua, DEEPAL S07 o le a faalauiloa aloaia ia Iulai 25

DEEPAL S07 o le a fa'alauiloa aloa'ia ia Iulai 25. O le ta'avale fou o lo'o fa'atulagaina e pei o se SUV fou le tele o le malosi, o lo'o maua i le lautele ma le eletise, ma fa'apipi'iina i le Huawei's Qiankun ADS SE version of the intelligent driving system.

图片 1
图片 2

E tusa ai ma foliga vaaia, o le aotelega o foliga o le lanu moana lanumoana S07 o loʻo i ai uiga fou malosi fou. O le pito i luma o le taʻavale o se mamanu tapuni, ma o moli ulu ma vaega malamalama faʻafesoʻotaʻi malamalama i itu uma e lua o le paʻu pito i luma e matua iloagofie. Ua lipotia mai o lenei seti moli o loʻo i ai le 696 faʻamalamalamaga, lea e mafai ona iloa ai le faʻamalamalamaina o le malamalama e pei o le faʻaaloalo tagata savali, faʻamanatuina tulaga avetaʻavale, faʻafiafiaga faʻapitoa, ma isi. laina, e maua ai se aafiaga malosi tolu-dimensional. O le pito i tua o loʻo faʻaaogaina foi le faiga tutusa, ma o loʻo i ai foi se moli manava ile D-poutū. I le tulaga o le tele o le tino, o le umi, lautele ma le maualuga o le taavale fou e 4750mm * 1930mm * 1625mm, ma le wheelbase o 2900mm.

图片 3
图片 4

O le mamanu totonu e faigofie, faʻapipiʻiina i le 15.6-inch sunflower screen, 12.3-inch pasese lau ma le 55-inch AR-HUD, lea e faʻaalia atoatoa ai le lagona o tekinolosi. O le mea pito sili ona taua o le taʻavale fou o loʻo faʻapipiʻiina i le Huawei Qiankun ADS SE version, lea e faʻaaogaina ai le fofo faʻaaliga autu ma e mafai ona iloa le atamai fesoasoani fesoasoani i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e pei o alatele a le atunuʻu, auala faʻasalalau, ma auala taʻavale. I le taimi lava e tasi, o le polokalama fesoasoani fesoasoani paka e sili atu ma le 160 tulaga paka. I tulaga o le faʻamafanafanaga faʻatulagaina, o le taʻavale fou o le a tuʻuina atu nofoa avetaʻavale / pasese e leai ni kalave, faitotoʻa eletise eletise, paolo eletise, tioata faʻapitoa i tua, ma isi.

图片 5

I le tulaga o le malosiaga, o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le taʻavale fou e lagolagoina le 3C vave faʻatonuina, lea e mafai ona faʻapipiʻiina le malosi o le taʻavale mai le 30% i le 80% i le 15 minute. Ole laina eletise mama o loʻo maua ile lua faʻasologa, 215km ma le 285km, faʻatasi ai ma le lautele lautele e oʻo atu i le 1,200km. E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga talu ai, o le eletise mama mama ua faʻapipiʻiina i se afi e tasi ma le malosi maualuga o le 160kW.


Taimi meli: Iul-26-2024