• Minisita o le Va i Fafo Peruvian: BYD o loʻo mafaufau e fausia se fale faʻapotopotoga i Peru
  • Minisita o le Va i Fafo Peruvian: BYD o loʻo mafaufau e fausia se fale faʻapotopotoga i Peru

Minisita o le Va i Fafo Peruvian: BYD o loʻo mafaufau e fausia se fale faʻapotopotoga i Peru

Na taʻua e le ofisa o tala fou a Peru Andina le Minisita o le Va i Fafo Peru Javier González-Olaechea e faapea o le BYD o loʻo mafaufau e faʻatūina se fale faʻapotopotoga i Peru e faʻaoga atoatoa ai le galulue faʻatasi i le va o Saina ma Peru i le taulaga o Chancay.

https://www.edautogroup.com/byd/

Ia Iuni o le tausaga nei, na asiasi atu ai le Peresetene Peru o Dina Ercilia Boluarte Zegarra i Saina, ma ua faatelevaveina le faigauo i le va o Saina ma Peru. O se elemene autu o le galulue faatasi a Peru ma Saina o le faavaeina lea o se maliega tau fefaʻatauaʻiga saoloto. E le gata i lea, o Saina ma Peru ua faʻalauiloaina foi le poloketi a le Chancay Port, lea o loʻo umia ai e China Ocean Shipping le 60%. Pe a māeʻa, o le a avea le uafu ma “faitotoa mai Amerika i Saute i Asia.”

I le aso 26 o Iuni, na asiasi atu ai foi Dina Ercilia i Shenzhen, leaBYDma Huawei o le ofisa autu, ma ina ua uma ona feiloai ma kamupani e lua, na ia taʻua lena meaBYDe mafai ona fausia se falegaosimea i Peru.

Fai mai le Minisita o le Va i Fafo Peru Javier González-Olaechea o Shenzhen o le nofoaga autu faatekonolosi sili ona taua i Saina, ma lana asiasiga iBYDma le ofisa autu o Huawei na tuua ai se lagona loloto ia te ia. Na taua foi e le Minisita o le Va i Fafo a PeruBYDua fa'aalia le avanoa e fa'atuina ai fale fa'apotopotoga i Peru ma isi atunu'u e lua o Amerika Latina.

I le taimi muamua,BYDsa su'esu'e fo'i le avanoa e fa'atuina ai fale gaosi ta'avale eletise i Mekisiko ma Pasila. O nei atunuu e lua ua lelei foi sootaga faalemalo ma Saina. Ia Me 2024,BYDamata fausia se fale gaosi oloa i Pasila. O le a amata ona fa'agaoioia le fale gaosi oloa i le amataga o le 2025 fa'atasi ai ma le gaosiga muamua o le 150,000 ta'avale. Ia Iuni 2024, na taʻua ai foi e le au ofisa Mekisiko o feutagaiga o loo siomia aiBYDO le fale gaosi oloa ua o'o i le tulaga mulimuli.

Talu ai ona tuaoi Peru Pasila, pe afaiBYDfa'atuina se fale fa'apotopotoga i Peru, o le a sili atu ona fa'alauiloaBYD's atinae i le maketi. E le gata i lea, e leʻi faʻamaonia e le faifeau Peruvian lena meaBYDo le a faatuina se fale gaosi taavale pasese i Peru. O leaBYDe tele filifiliga: pasi, maa, nofoaafi ma vaega taʻavale.

Ia Mati o lenei tausaga,BYDna faalauiloa le pikiapu o le Shark i Mekisiko, e 899,980 peso Mekisiko (pe tusa ma le US$53,400). O se taʻavale faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tutusa le tele ma le Hilux faʻataʻitaʻiga, ma le mana o le 429 horsepower ma le saoasaoa o le 0 i le 100 kilomita i le 5.7 sekone.

imeli:edautogroup@hotmail.com

Telefoni / WhatsApp:13299020000


Taimi meli: Iul-17-2024