• O ata aloaia o le Geely Jiaji fou na faʻasalalau i aso nei ma fetuunaiga o fetuunaiga
  • O ata aloaia o le Geely Jiaji fou na faʻasalalau i aso nei ma fetuunaiga o fetuunaiga

O ata aloaia o le Geely Jiaji fou na faʻasalalau i aso nei ma fetuunaiga o fetuunaiga

Sa ou aoaoina talu ai nei maiGeelyofisa e faapea o le 2025 Geely Jiaji fou o le a faalauiloa aloaia i le aso. Mo faʻamatalaga, o le tau o le Jiaji o loʻo iai nei e 119,800-142,800 yuan. O le taavale fou e faʻamoemoe e iai ni fetuunaiga o faʻatulagaga.

1

I le tulaga o foliga vaaia, o Jiaji L o loʻo faʻaaogaina pea le mamanu o foliga pito i luma na faʻaosofia e le "seselau manulele o loʻo faʻaaloalo i le phoenix". O le foliga o le grille e tutusa ma le mamanu lattice pulse, e faʻaalia ai se lagona lelei o le gaioiga. Mai le itu, o laina o le taavale fou e fai si lamolemole, ma o le uili hubs fou o loʻo faʻamoemoeina e faʻaaogaina pea le foliga fesoasoani o le petal. O le umi, lautele ma le maualuga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei e 4826mm / 1909mm / 1695mm taʻitasi, ma le uili o le 2805mm.

2

O le pito i tua o le taʻavale o loʻo i ai se foliga atoatoa, o moli i tua e faʻaaogaina se mamanu le lelei, ma le pito i tua o loʻo teuteuina pea i le chrome, ma tuʻuina atu i ai se foliga e tolu-dimensional.

3

E tusa ai ma le mana, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei o loʻo faʻapipiʻiina i se afi 1.5T ma le malosi maualuga o le 133kW (181 horsepower) ma le maualuga o le 290N·m. I tulaga o felauaiga, e fetaui ma le 7-saosaoa susu lua-clutch gearbox.


Taimi meli: Iul-26-2024