• O vaega fou malosi e fa'apenei!
  • O vaega fou malosi e fa'apenei!

O vaega fou malosi e fa'apenei!

Malosiaga fouvaega ta'avale e fa'atatau i vaega ma mea fa'aoga e feso'ota'i ma ta'avale fou e pei o ta'avale eletise ma ta'avale fefiloi.O vaega ia o taavale malosi fou.
Ituaiga o vaega fou ta'avale malosi
1. Maa: O le maa o se vaega taua o taavale malosi fou.E teuina le malosi eletise ma maua ai le malosi i le afi eletise.
O maa o loʻo i ai nei i luga o le maketi e masani ona aofia ai maa lithium-ion, maʻa nickel-metal hydride, maʻa sodium-ion, ma isi.
O maa Lithium-ion e iai le lelei o le maualuga o le malosi, mama mama, ma le umi o le ola.O le taimi nei o le ituaiga maa autu o loʻo faʻaaogaina i taavale malosi fou.

2. Motor: O le afi o le puna malosi o taavale fou malosi.E liua ai le eletise i le malosi fa'ainisinia e ave ai le ta'avale.
Ituaiga o afi e aofia ai afi DC, afi AC, maneta tumau synchronous motors, ma isi.
O afi faʻatasi maneta tumau o loʻo i ai le lelei o le maualuga maualuga, malosi maualuga, ma le pisapisao maualalo, ma o le taimi nei o le ituaiga autu o afi faʻaaogaina i taavale malosi fou.
3. Pule: O le pule o se vaega e pulea le gaioiga o le afi.E mafai ona pulea le saoasaoa ma le taʻavale o le afi e faʻavae i luga o le malosi o le maa, saoasaoa o taavale, faʻavavevave ma isi mea.
O fa'atonuga i le taimi nei i luga o le maketi e masani ona aofia ai DC controllers, AC controllers, etc.

4. Charger: O le uta o se vaega autu mo le faʻatauina o taavale malosi fou.E mafai ona liua le mana AC AC i le mana DC e manaʻomia e le maa.
Ituaiga o uta e aofia ai le AC chargers, DC chargers, etc.
I le taimi nei, o le DC chargers ua avea ma auala masani mo le faʻaaogaina o taavale fou.

2. Tulaga o le atina'eina o vaega fou o taavale malosi

O le gaosiga ma le gaosiga o vaega fou o le ta'avale na amata i le 1980s, ae e le'i fa'asalalauina le fa'aaliga i tausaga talu ai nei.

I le taimi nei, o loʻo faʻamalosia e le au gaosi taavale, faʻatau vaega, taʻavale malosi fou, ma isi mea, o loʻo faʻamalosia malosi i le gaosiga ma le gaosiga o vaega fou o taavale.

Mo se fa'ata'ita'iga, o le tele o fale gaosi ta'avale i totonu o le atunu'u ua fa'alauiloa ta'avale malosi fou ta'itasi ma ua fa'agasolo lelei i le vaega o vaega fou o ta'avale malosi.

O lo'o faasolosolo malie lava ona fa'atupuina le filifili fou o ta'avale malosi i totonu o le atunu'u, ma o lo'o fa'atupula'ia fo'i kamupani fa'atau vaega o ta'avale malosi.
I totonu o le maketi, o le tauvaga i le va o kamupani fou malosi o lo'o tu'uina atu vaega ta'avale ua fa'atuputeleina fo'i le malosi.

I le taimi nei, o le aufaipisinisi autu o vaega fou o taavale e aofia ai Tesla i le Iunaite Setete, Toyota, Honda, Hitachi, ma isi i Iapani, ma Volkswagen, BMW, Daimler, ma isi i Europa.
O nei mea ua fa'aputuina le poto masani ma tekonolosi i vaega fou o le ta'avale, maua ai le ta'avale malosi fou.
Auina atu se imeli e tuʻuina atu faʻamatalaga e leai se totogi e uiga i taavale fou malosi.O matou o le puna o le fale gaosimea.
Telefoni / WhatsApp: +8613299020000
Email: edautogroup@hotmail.com


Taimi meli: Iuni-28-2024