• NETA S suti tulimanu e faʻamoemoe e faʻalauiloa ia Iulai, faʻasalalau ata moni o taavale
  • NETA S suti tulimanu e faʻamoemoe e faʻalauiloa ia Iulai, faʻasalalau ata moni o taavale

NETA S suti tulimanu e faʻamoemoe e faʻalauiloa ia Iulai, faʻasalalau ata moni o taavale

Fai mai Zhang Yong, Pule Sili oNETA Ta'avale, o le ata na pu'eina fa'afuase'i e se uo faigaluega pe a toe iloilo oloa fou, lea e ono fa'ailoa mai ai o le ta'avale fou ua lata ona fa'alauiloa. Na taʻua muamua e Zhang Yong i se faasalalauga tuusaʻo e faapea o leNETA S fa'ata'ita'iga tuli manu fa'amoemoe e fa'alauiloa ia Iulai, ma o le ta'avale fou o le a fausia e fa'avae i luga o le fausaga Shanhai platform version 2.0 architecture.

 

I le tulaga o foliga vaaia, o foliga i luma o leNETA S tuli manu e tutusa ma lena o leNETA S, fa'aaoga moli vaelua. O le eseesega i le va o taavale e lua o leNETA S fa'amanu o lo'o i ai se teuteuga fou chrome dot matrix i luga o le fa'aogaina o le ea i lalo o foliga pito i luma. E tusa ai ma le tele o le tino, o le umi, lautele ma le maualuga o le taavale fou e 4980mm * 1980mm * 1480mm, ma le wheelbase o 2980mm. E pei ona mafai ona vaʻaia mai le ata, o loʻo i ai se pupuni manino i luga o le pito i luga o le taavale fou, lea e mafai ona faʻaalia ai o le a faʻapipiʻiina i le lidar.

 

I tulaga o chassis, o le taavale fou ua faʻapipiʻiina i le Haozhi skateboard chassis technology, faʻaaogaina se faʻapipiʻi oti-cast luma / tua tino + tuʻufaʻatasia mamanu fale malosi, ma o le a faʻapipiʻiina i le ea taofi.

 

I le tulaga o le malosi,NETA S Safari fa'aogaina le 800V maualuga-voltage fausaga + SiC silicon carbide uma-i-tasi afi. O le mama eletise tua-drive version ei ai le malosi maualuga o le 250kW. O le fa'aputuga fa'alautele o le a fa'apipi'iina i se afi ta'amilosaga fou 1.5L Atkinson, e fetaui ma le afi. O le afi e fa'aleleia i se afi uaea mafolafola, lea e maualuga atu le malosi o le gaosiga o le eletise ma o le suau'u-i-eletise suiga o le a siitia i le 3.26kWh/L.


Taimi meli: Iul-22-2024