• O pasi fa'ailoga lua a Lonetona o le a suia i le "Made in China", "O lo'o fetaia'i le lalolagi atoa ma pasi Saina"
  • O pasi fa'ailoga lua a Lonetona o le a suia i le "Made in China", "O lo'o fetaia'i le lalolagi atoa ma pasi Saina"

O pasi fa'ailoga lua a Lonetona o le a suia i le "Made in China", "O lo'o fetaia'i le lalolagi atoa ma pasi Saina"

I le aso 21 o Me, fai taavale SainaBYDfa'amatu'u mai le pasi fa'ato'a lua eletise mama BD11 fa'aauupegaina ma se fa'alava fou fa'ato'aga pasi pasi i Lonetona, Egelani.

Fai mai le aufaasālalau mai fafo, o lona uiga o le pasi lanumumu lua i luga o auala o Lonetona mo le lata i le 70 tausaga o le a avea ma "Made in China", ma faailogaina ai se isi laasaga i le faalauteleina i fafo o taavale gaosi i totonu o le atunuu ma solia ai le mea ua taʻua o le " ova le gafatia" tautalaga i Sisifo.

r (1)

Fa'aalia i le fa'amaumauga o le "One Belt, One Road".

I le aso 24 o Iulai, 1954, na amata ai ona ave pasese i luga o le auala e le pasi muamua lanumumu lua i Lonetona.Toeitiiti atoa le 70 tausaga, o nei pasi o se vaega o olaga o tagata Lonetona ma e masani lava e pei o Big Ben, Tower Bridge, pusa telefoni mumu ma iʻa ma meataalo.I le 2008, na faʻaalia ai foi e avea ma kata pisinisi a Lonetona i le sauniga faaiu o le Olimipeka a Beijing.

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le taʻutaʻua o taʻavale malosi fou, o lenei auala iloga o felauaiga o loʻo manaʻomia vave foi le faʻaleleia.I lenei tulaga, ua faʻataʻitaʻia pea e le London Transport Authority pasi eletise mama na gaosia e tagata gaosi oloa i le lotoifale, ae e leʻi faamalieina iʻuga.I le taimi nei, na oʻo mai le BYD mai Saina i le vaaiga a le pulega a Lonetona.

E tusa ai ma lipoti, o le London Go-Ahead Transport Group o le a tuʻuina atu i le BYD se konekarate e gaosia ai le sili atu i le 100 BD11 pasi lua, lea o le a faʻaaogaina i le afa lona lua o lenei tausaga.O faʻataʻitaʻiga faʻafetaui i manaʻoga o itulagi eseese o Peretania o le a faʻalauiloaina i le lumanaʻi.

Ua lipotia mai o le BYD BD11 o loʻo i ai le maualuga o le pasese e 90 tagata, o le malosi o le maa e oʻo atu i le 532 kWh, o le lautele o le 643 kilomita, ma lagolagoina le faʻatonuina lua.O le taʻavale fou a le mata o le paʻu lua-decker pasi taʻavale o loʻo tauaveina e BYD BD11 faʻapipiʻi le maa ma le faʻavaa, lea e le gata ina faʻaitiitia ai le mamafa o le taʻavale, faʻateleina le ola o le maʻa, ae faʻaleleia atili ai le mautu ma le pulea o le taavale.

r (2)

E le o le taimi muamua lea ua avea ai pasi a Peretania ma "Made in China".O le mea moni, na tuʻuina atu e le BYD le tusa ma le 1,800 pasi eletise i le au Peretania talu mai le 2013, ae o le tele o latou o loʻo gaosia faʻatasi ma paʻaga Peretania.O le faʻataʻitaʻiga "BD11" o loʻo aʻafia i lenei konekarate o le a gaosia i Saina ma faʻaulufale mai i Peretania i le sami.

I le 2019, i le "One Belt, One Road" documentary "Building the Future Together" faʻasalalau e le CCTV, o le pasi "Saina Red" ua uma ona faʻaalia, o loʻo taʻavale i auala ma auala o Peretania.I lena taimi, na fai mai ai nisi o le aufaasālalau o le "taavale oa a le atunuu" ma le "malosi lanumeamata" e pei o lona autu na alu i fafo ma lele i luga o le Belt and Road, ma avea ma se tasi o sui o le "Made in China".

 “O lo’o fetaia’i le lalolagi atoa ma pasi a Saina”

I luga o le auala i le suiga i se pisinisi fou malosi, o le fausaga o maketi o taavale o loʻo feagai ma suiga tetele.

O faʻamaumauga talu ai nei na tuʻuina atu e le China Association of Automobile Manufacturers o loʻo faʻaalia ai o oloa auina atu i fafo a Saina o le a tulaga muamua i le lalolagi mo le taimi muamua i le 2023. Ia Ianuari 2024, na auina atu ai e Saina le 443,000 taavale, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 47.4%, faʻaauauina lana pisinisi. tupu vave.Ua salalau solo tulagavae o taavale a Saina i le lalolagi atoa.

Ave pasi eletise e fai ma faʻataʻitaʻiga.E le gata o le pasi fa'ailoga lanu mumu i totonu o Peretania ua avea ma "Made in China", ae fa'apea fo'i i Amerika i Matu ma Mekisikō, talu ai nei na manumalo ai le au fai ta'avale a Saina i le tele o fa'atonuga fa'amomoli mo pasi eletise i Mekisiko i le taimi nei.

I le aso 17 o Me, o le vaega muamua o le 140 Yutong pasi eletise na faʻatauina e Eleni mai Saina na faʻapipiʻiina aloaia i totonu o le faiga o felauaiga lautele ma amata faʻagaioiga.O loʻo lipotia mai o nei pasi eletise Yutong e 12 mita le umi ma o loʻo i ai le vaʻaiga o le 180 kilomita.

E le gata i lea, i Sepania, 46 Yutong malae vaalele felaʻuaʻi pasi na tuʻuina atu foi i le faaiuga o Me.O le lipoti o loʻo faʻaalia ai o tupe maua a Yutong i fafo i le 2023 o le a tusa ma le 10.406 piliona yuan, o se faʻaopoopoga o tausaga taʻitasi o le 85.98%, faʻamauina se faʻamaumauga mo tupe maua a Yutong i fafo.Ina ua uma ona vaʻai i pasi a le atunuʻu, e toʻatele tagata Saina i fafo na puʻeina ata vitio ma faʻasalalau i luga o faʻasalalauga lautele.Na tausua e nisi o le upegatafa'ilagi, "Na ou faalogo o loʻo faʻafeiloaʻi pasi Yutong i le lalolagi atoa."

Ioe, o isi faʻataʻitaʻiga e le maualalo foi.O le taavale eletise sili ona lelei i Peretania i le 2023 o le a avea ma "BYD ATTO 3".Ole igoa ole taavale eletise ole Great Wall Motor Euler Haomao na tatala aloaia mai le laina gaosiga i le nofoaga fou o le gaosiga o taavale malosi i Rayong, Thailand.Na fa'atinoina aloa'ia le feso'ota'iga tufatufaina a le Great Wall Motor's Oman.Geely's Geometry O le E faʻataʻitaʻiga ua avea ma filifiliga taugofie mo tagata faʻatau Rwanda.

I fa'aaliga tetele ta'avale fa'ava-o-malo, o oloa fa'atau-velave fa'atasi ai ma tekonolosi fa'amata'aga eseese e fa'asalalau soo, fa'ailo fa'aSaina, ma fa'amatagofieina le ta'avale eletise a Saina e maketi i fafo.O le fa'aaliga ta'avale a le Beijing ia Aperila o le tausaga nei na fa'aalia ai e le lalolagi le tele o ta'avale fa'atekonolosi fa'atekonolosi e fa'aalia soo.

r (3)

I le taimi lava e tasi, o kamupani taavale a Saina ua teu faʻafaigaluega i totonu ma fausia fale gaosi oloa i fafo, tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i latou faʻatekonolosi lelei ma faʻalauiloa felagolagomai eseese.O ta'avale malosi fou a Saina e ta'uta'ua i maketi i fafo, ma fa'aopoopoina ai le iila fou i le gaosiga o Saina.

O fa'amatalaga moni e malepe ai le talitonuga sese o le "overcapacity".

O le mea e faanoanoa ai, e oo lava i faʻamatalaga mataʻutia e pei o le "faʻatulagaina o le numera tasi o le lalolagi", o loʻo tuʻuina atu pea e nisi o faipule i Sisifo le manatu e taʻua o le "overcapacity".

O nei tagata na fai mai o le malo o Saina na fesoasoani i taavale fou malosi, maa lithium ma isi pisinisi, ma mafua ai le tele o le malosi.Ina ia fa'amalieina le tele o le gaosiga o le gaosiga, na lafo i fafo i se tulaga maualalo ifo nai lo tau maketi, lea na a'afia ai le sapalai o le lalolagi ma maketi.Ina ia mafai ona "tali" i lenei faʻamatalaga, ua toe faʻaopoopoina e le Iunaite Setete le tau o taavale eletise a Saina i le aso 14 o Me, mai le 25% i le taimi nei i le 100%.O lenei faiga ua tosina mai ai foi faitioga mai soo se ituaiga o olaga.

Dennis Depp, pule o le Roland Berger International Management Consulting Co., Ltd. i Siamani, na faailoa mai e manaʻomia e le lalolagi le faʻaopoopoina o le tele o malosiaga faʻafouina i le isi lima tausaga ina ia o gatasi ma tautinoga o le Paris Agreement e tau ai. suiga o le lalolagi.E le gata e tatau ona ausia e Saina manaoga i totonu o le atunuu ma faʻalauiloaina le faʻataunuʻuina o le sini o le "double carbon", ae ia faia foi ni sao lelei i le tali atu i le lalolagi i suiga o le tau ma le faʻatinoina o le atinaʻe lanu meamata.O le fusia o le alamanuia fou o le malosi ma le puipuiga o le a mautinoa lava le faʻavaivaia o le gafatia o atunuu e feagai ma suiga o le tau.

O le International Monetary Fund (IMF) na faitio saʻo le malo o Amerika mo le faʻatupuina o tau i luga o oloa a Saina e pei o taʻavale eletise, maa lithium, ma semiconductor, ma lapatai mai e ono lamatia ai fefaʻatauaiga i le lalolagi atoa ma le tamaoaiga.

E oo lava i tagata Amerika i luga o le upega tafaʻilagi na latou tauemu: "A maua e le Iunaite Setete se tulaga faʻatauvaʻa, e talanoa e uiga i maketi saoloto; a leai, e auai i le puipuiga. O tulafono ia a le Iunaite Setete."

Jin Ruiting, o se tagata suʻesuʻe i le Macroeconomic Research Institute o le National Development and Reform Commission o Saina, na tuʻuina mai se faʻataʻitaʻiga i se faatalanoaga.Afai e tusa ai ma manatu o nisi o faipule papalagi i le taimi nei, afai e sili atu le sapalai i luga o le manaʻoga, o le a iai se faʻasili, e le manaʻomia le faia o fefaʻatauaiga a le isi atunuu ma le isi atunuu.Aua o le mea e manaʻomia muamua mo fefaʻatauaiga o le sapalai e sili atu nai lo le manaʻoga.Se'i vagana ua tele au mea, e mafai ona e faia fefa'ataua'iga.Ma a e auai i fefaʻatauaiga, o le ai ai le vaeluaga o le vaeluaga o galuega.Afai la tatou te mulimuli i le manatu o nisi o faipule faapolokiki i Sisifo, o le sili atu le malosi o le vaalele a Amerika Boeing, ma o le sili atu le malosi o le soya Amerika.Afai e te tulei i lalo e tusa ai ma le latou faiga o lauga, o le taunuuga lea.O le mea lea, o le mea ua taʻua o le "overcapacity" e le ogatasi ma tulafono o le tamaoaiga ma tulafono o le tamaoaiga o maketi.

O la matou kamupaniauina atu i fafo le mafaitaulia taavale faasologa BYD.Faʻavae i luga o le manatu o le atinaʻe gafataulimaina, e aumaia e le kamupani se poto masani sili atu i pasese.O lo'o i ai i le kamupani le tele o ituaiga ta'avale malosi fou ma tu'uina atu sapalai muamua.Fa'afeiloa'i e fa'atalanoa.


Taimi meli: Iuni-05-2024