• LG New Energy o le a faʻaaogaina le atamai faʻapitoa e mamanuina maʻa
  • LG New Energy o le a faʻaaogaina le atamai faʻapitoa e mamanuina maʻa

LG New Energy o le a faʻaaogaina le atamai faʻapitoa e mamanuina maʻa

O le a fa'aogaina e le kamupani fa'atau maa a Korea i Saute LG Solar (LGES) le atamai fa'apitoa (AI) e mamanuina ai ma'a mo ana tagata fa'atau. E mafai e le kamupani ona fa'aogaina sela e fetaui ma mana'oga o tagata i totonu o le aso.

图片 1

Fa'avae i fa'amaumauga a le kamupani mai le 30 tausaga ua tuana'i, o le LGES's artificial intelligence battery design system ua a'oa'oina ile 100,000 design cases. Na ta'u atu e se sui o le LGES i fa'asalalauga a Korea e fa'apea, o le fa'aogaina o masini fa'ata'ita'i a le kamupani e fa'amautinoa ai o lo'o fa'aauau pea ona maua e tagata fa'atau mamanu maa maualuga i se saoasaoa vave.

"O le aoga sili o lenei faiga e mafai ona ausia le mamanu o le sela i se tulaga faifaipea ma le saoasaoa e tusa lava po o le a le tomai o le mamanu," o le tala lea a le sui.

O le mamanu o le maa e tele taimi e alu ai, ma o le tomai o le mamanu e taua tele i le faagasologa atoa. O le mamanu o se maa cell e masani ona manaʻomia le tele o faʻasalalauga e oʻo atu i faʻamatalaga e manaʻomia e tagata faʻatau. Ole LGES's artificial intelligence design system e faafaigofie ai lenei faiga.

"E ala i le tuʻufaʻatasia o tekonolosi faʻapitoa i totonu o le maʻa mamanu e fuafua ai le faʻatinoga o le maʻa, o le a matou tuʻuina atu ai le faʻatauvaʻa tele o oloa ma le eseesega o le tau o tagata faʻatau," o le tala lea a Jinkyu Lee, ofisa numera numera o LGES.

O le mamanu o le maʻa e faia se sao taua i sosaiete faʻaonaponei. Ole maketi ta'avale na'o le a fa'alagolago tele ile alamanuia ma'a ona o le to'atele o tagata fa'atau e mafaufau e ave ta'avale eletise. O nisi o kamupani gaosi taavale ua amata ona auai i le gaosiga o maa taavale eletise ma ua latou tuuina atu ni manaoga talafeagai maa e faavae i luga oa latou lava mamanu taavale.


Taimi meli: Iul-19-2024