• Ua faasaina e Iapani le auina atu i fafo o taavale ma le siitia o le 1900 cc pe sili atu i Rusia, amata mai le aso 9 o Aukuso.
  • Ua faasaina e Iapani le auina atu i fafo o taavale ma le siitia o le 1900 cc pe sili atu i Rusia, amata mai le aso 9 o Aukuso.

Ua faasaina e Iapani le auina atu i fafo o taavale ma le siitia o le 1900 cc pe sili atu i Rusia, amata mai le aso 9 o Aukuso.

Fai mai le Minisita o le Tamaoaiga, Fefaʻatauaʻiga ma Alamanuia a Iapani Yasutoshi Nishimura, o Iapani o le a faʻasaina le auina atu i fafo o taʻavale ma le 1900cc pe sili atu i Rusia mai le aso 9 o Aukuso ...

talafou4

Iulai 28 - O le a faʻasa e Iapani le faʻatau atu o taʻavale e oʻo atu i le 1900cc pe sili atu i Rusia mai le aso 9 o Aukuso, e tusa ai ma Yasunori Nishimura, le Minisita o le Tamaoaiga, Fefaʻatauaiga ma Alamanuia a Iapani.Talu ai nei, o le a faʻalauteleina ai e Iapani faʻasalaga faasaga ia Rusia e ala i le faʻasaina o le auina atu i fafo o le tele o oloa e mafai ona faʻaaogaina i le militeri, e aofia ai le sila, oloa palasitika ma vaega eletise.O le lisi o loʻo aofia ai foʻi le tele o ituaiga o taʻavale, e aofia ai taʻavale uma ma taʻavale eletise, faʻapea foʻi ma taʻavale o loʻo i ai le afi o le 1,900cc pe sili atu.

O faʻasalaga lautele, lea o le a tuʻuina atu i le aso 9 o Aukuso, mulimuli i se gaioiga faʻapena a Iapani, na lipotia mai e le Moscow Times.Na fono ulu o le setete i le vaega a le Vaega o Fitu (G7) i Hiroshima i le masina o Me o lenei tausaga, lea na malilie ai atunuu o loʻo auai e faʻafitia le avanoa o Rusia i tekinolosi poʻo meafaigaluega e mafai ona faʻafefe i le faʻaaogaina o le militeri.

E ui o kamupani e pei o Toyota ma Nissan ua taofia le gaosia o taavale i Rusia, o nisi o kamupani Iapani o loʻo faʻatau atu taʻavale i le atunuʻu.O nei ta'avale e masani ona fa'aulufale mai, o le tele o ia ta'avale e gaosia i Saina (nai lo Iapani) ma fa'atau atu i polokalame ta'avale fa'aaoga a tagata fa'atau.

O su'esu'ega talu ai nei ua fa'ailoa mai ai o le taua a Rusia ma Iukureini na fa'aleagaina ai le pisinisi fa'atupu ta'avale a Rusia.Aʻo leʻi oʻo i le feteʻenaʻiga, na faʻatau e tagata faʻatau Rusia le tusa ma le 100,000 taʻavale i le masina.O lea numera ua paʻu nei i le tusa ma le 25,000 taavale.


Taimi meli: Au-07-2023