• O loʻo faʻaalia mai o le EU o le a faʻaitiitia le lafoga lafoga mo le Volkswagen Cupra Tavascan ma le BMW MINI na faia e Saina i le 21.3%
  • O loʻo faʻaalia mai o le EU o le a faʻaitiitia le lafoga lafoga mo le Volkswagen Cupra Tavascan ma le BMW MINI na faia e Saina i le 21.3%

O loʻo faʻaalia mai o le EU o le a faʻaitiitia le lafoga lafoga mo le Volkswagen Cupra Tavascan ma le BMW MINI na faia e Saina i le 21.3%

I le aso 20 o Aukuso, na tuʻuina atu ai e le Komisi o Europa le faʻataʻitaʻiga faʻaiʻuga mulimuli o ana suʻesuʻega i taavale eletise a Saina ma fetuunai nisi o fua faatatau o lafoga.

O se tagata e masani i le mataupu na faʻaalia e tusa ai ma le fuafuaga lata mai a le Komisi Europa, o le Cupra Tavascan faʻataʻitaʻiga na gaosia i Saina e SEAT, o se ituaiga o Volkswagen Group, o le a noatia i se tau maualalo o le 21.3%.

I le taimi lava e tasi, na fai mai ai le BMW Group i se faʻamatalaga e faʻavasegaina e le EU lana pisinisi faʻatasi i Saina, Spotlight Automotive Ltd., o se kamupani e galulue faʻatasi ma le suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ma o lea e agavaa ai e faʻaaoga le tau maualalo o le 21.3%. O le Beam Auto o se pisinisi faʻatasi i le va o le BMW Group ma Great Wall Motors ma e nafa ma le gaosiga o le MINI eletise mama a le BMW i Saina.

IMG

E pei o le BMW eletise MINI na gaosia i Saina, o le Volkswagen Group's Cupra Tavascan faʻataʻitaʻiga e leʻi aofia i le suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga a le EU muamua. O taʻavale uma e lua o le a otometi lava ona faʻatatau i le maualuga o le tau o le 37.6%. O le fa'aitiitiga o lafoga o lo'o i ai nei, ua fa'ailoa mai ai ua faia e le EU se fa'ata'ita'iga muamua i le mataupu o tau o ta'avale eletise i Saina. I le taimi muamua, o kamupani Siamani na auina atu i fafo taavale i Saina na matua tetee i le tuʻuina atu o tau faʻaopoopo i luga o taʻavale mai Saina.

I le faaopoopo atu ia Volkswagen ma BMW, o se tusitala mai le MLex na lipotia mai o le EU ua matua faʻaititia foi le lafoga o lafoga faʻaulufale mai mo taavale a Saina Tesla i le 9% mai le 20.8% na fuafuaina muamua. Ole tau ole lafoga ole Tesla ole a tutusa ma tagata uma e gaosi taavale. Le pito maualalo i quotient.

E le gata i lea, o lafoga le tumau a kamupani Saina e tolu na muamua faʻataʻitaʻiina ma suʻesuʻeina e le EU o le a faʻaititia teisi. Faatasi ai ma i latou, o le tau o le BYD ua faʻaititia mai le 17.4% muamua i le 17%, ma o le tau o Geely ua faʻaititia mai le 19.9% ​​i le 19.3% muamua. Mo le SAIC O le lafoga faaopoopo na pa'ū i le 36.3% mai le 37.6% muamua.

E tusa ai ma le fuafuaga lata mai a le EU, o kamupani o loʻo galulue faʻatasi ma suʻesuʻega faʻatauvaʻa a le EU, e pei o le Dongfeng Motor Group ma le NIO, o le a tuʻuina atu se lafoga faʻaopoopo e 21.3%, ae o kamupani e le galulue faʻatasi ma suʻesuʻega faʻatusatusa a le EU o le a tuʻuina atu se lafoga. fua faatatau e oo atu i le 36.3%. , ae e maualalo foi nai lo le maualuga o lafoga le tumau o le 37.6% na faʻatulagaina ia Iulai.


Taimi meli: Aukuso-23-2024