• IONIQ 5 N, muamua faʻatau atu mo le 398,800, o le a faʻalauiloaina i le Chengdu Auto Show
  • IONIQ 5 N, muamua faʻatau atu mo le 398,800, o le a faʻalauiloaina i le Chengdu Auto Show

IONIQ 5 N, muamua faʻatau atu mo le 398,800, o le a faʻalauiloaina i le Chengdu Auto Show

Hyundai IONIQ 5 N o le a faʻalauiloa aloaia i le 2024 Chengdu Auto Show, faʻatasi ai ma le tau faʻatau muamua o le 398,800 yuan, ma o le taavale moni ua faʻaalia nei i le fale faʻaaliga. O le IONIQ 5 N o le ta'avale eletise muamua na gaosia e le tele i lalo o le fa'ailoga N a le Hyundai Motor, fa'atūina o se SUV mid-size. Na taʻua e le au ofisa o le a avea ma faʻataʻitaʻiga lona lua o le Hyundai N brand na faʻalauiloaina i le maketi Saina ina ua maeʻa le Elantra N fou.

1 (1)

E tusa ai ma foliga vaaia, o le aotelega o foliga o le IONIQ 5 N e taʻaloga ma faʻamalosi, ma o le tele o vaega o le tino o loʻo faʻapipiʻiina i mata-puʻe aerodynamic vaega e faʻamaonia ai lona faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga maualuga. O le pito i luma o loʻo faʻapipiʻiina i le "N Mask" ea faʻapipiʻi faʻapipiʻi leoleo faʻatasi ma se mata faʻaogaina, o le faʻaogaina o le ea, ma le tolu faʻaogaina o le ea, lea e mafai ona fesoasoani i le faʻaleleia atili o le manava o le masini taofi. IONIQ 5 N ua faʻapipiʻiina i uili alumini alumini mama 21-inisi ma paʻu Pirelli P-Zero faʻatasi ai ma se faʻamatalaga o le 275/35 R21, lea e mafai ona maua ai le taʻavale e sili atu le taulimaina ma le mautu.

1 (2)

O le pito i tua o le taavale o loʻo faʻaalia ai se lagona malosi o pito ma tulimanu e ala i laina, e foliga mai e sili ona aulelei ma aulelei. O le fa'ailoga tafatolu N fa'ailoga fa'apitoa fa'apipi'i moli fa'apipi'i e tu'ufa'atasia i totonu o le fa'aleaga pito i tua, o lalo ifo o lo'o i ai se vaega fa'asolosolo fa'asolosolo ma le si'osi'omaga i tua ma teuteu mumu. Pe a faʻatusatusa i le tulaga masani o le IONIQ 5, o le maualuga o le IONIQ 5 N e faʻaititia i le 20mm, ae o le lautele o le pito i lalo e faʻateleina e 50mm, ma o le tulaga lautele e sili atu taʻaloga ma faʻamalosi.

1 (3)

I le vaega eletise, IONIQ 5 N o loʻo fausia i luga o le E-GMP taʻavale eletise tuʻufaʻatasia ma faʻapipiʻiina i se masini taʻavale lua. A fa'aola le N Grin Boost (N driving pleasure mode enhancement), o le malosi maualuga o le afi o le 478kW, ma e mafai ona tausia le setete mo le 10 sekone. I lenei vaitau, ole saoasaoa ole afi e mafai ona oʻo ile 21,000 rpm. IONIQ 5 N o lo'o fa'atusalia ma se maa lithium ternary ma le malosi ole 84.kWh. Faʻavae i luga o le fausaga fausaga 800V, e naʻo le 18 minute e faʻaalu ai le maa mai le 10% i le 80%.


Taimi meli: Aukuso-29-2024