• I le maketi o taavale o le 2024, o ai na te aumaia ni mea e ofo ai?
  • I le maketi o taavale o le 2024, o ai na te aumaia ni mea e ofo ai?

I le maketi o taavale o le 2024, o ai na te aumaia ni mea e ofo ai?

2024 maketi taʻavale, o loʻo faʻaalia o le sili ona malosi ma sili ona luʻitau.E manino lava le tali - BYD. I se tasi taimi, BYD na o se tagata mulimuli.Faatasi ai ma le tuputupu aʻe o le malosiaga fou taavale i Saina, BYD faoa le avanoa e tietie ai i le galu. Fuel taʻavale pulea vaitau, BYD faʻatauga faaletausaga e leʻi ulufale atu i le kalapu sili atu i le tasi miliona.I le vaitau fou o le malosi, ina ua maeʻa le faʻatapulaʻaina o le faʻatau atu o taavale afi, na faaluaina e le BYD ana faʻatauga faʻaletausaga mai le 700 afe i le 1.86 miliona taʻavale i le na o le tasi le tausaga.I le 2023, o le aofaʻi o faʻatauga a le BYD na oso i le 3 miliona, ma o le tupe mama e faʻamoemoe e sili atu i le 30 piliona yuan. fa'atauga ta'avale.E manino lava, o le BYD fou o le gaosiga o punaoa malosi ma le maketi maketi e ulufale atu i le tulaga fou, i se taimi puupuu e leai se tasi e mafai ona fetaui."E tatau ona avea ma se mea e tatau i tagata tauva uma ona mafaufau i ai. O lea, i le 2024, BYD maualuga-saosaoa le tuputupu aʻe tulaga e gafataulimaina?O mautu pea le maketi?O ai fili o le a osofaia?

O fea e sau ai le tuputupu aʻe o le BYD i le 2024?

asd (1)

Afai e manaʻo se kamupani taʻavale e faʻamautu le tuputupu aʻe o le faʻatau, e tatau ona i ai ni oloa a le Ivy e faʻamautu ai le ipu faʻavae, ma e tatau ona faʻaauau pea ona tuleia fou ma faia ni faʻaopoopoga fou.E talitonu le au su'esu'e a le Gaishi Automotive Institute o le fa'atauga a le BYD i lenei tausaga, o le 'autu lea o fa'atauga fa'aopoopo mai le Equation leopardBrand, Dynasty ma le Ocean lua fa'asologa o fa'ata'ita'iga fou ma le televave o le fa'atupulaia o maketi fa'atau atu.

E pei ona tatou iloa uma, o le malo ma le vasa lua faʻasologa, o le pou autu o le faʻatauga a le BYD.I le 2023, na osofaʻia ai e le Ocean Series se osofaʻiga malosi, faʻalauiloa le tele o taavale fou e pei o le Dolphin ma Seagull, lea na faʻaititia ai le tau o le taavale eletise mama a le BYD i lalo ifo o le 80,000 yuan ma toe faʻaleleia le maketi 100,000 yuan, ma faʻateleina ai le faʻasoa o le sooga. ta'avale afi fa'atauva'a i le tau tutusa fa'atasi ma le SAIC, GM, Wuling ma isi fa'ailoga. Va'ai i le fa'asologa o tupuga, o le oloa fa'aleleia Huanxin i le siamupini siamupini, o le mea moni, o se fa'ailoga fa'ailoga o le tatalaina o le fa'aitiitiga tau fa'ata'ita'iga (fa'avae i luga o le fa'atauga o tau, fa'atau taugofie le oloa).Mo se faʻataʻitaʻiga, i le amataga o le tausaga talu ai, le Qing PLUS DMi siamupini version, o le tau na pa'ū i le 100,000 yuan level.Ole BYD lea ile 1 00000 - 2 00000 yuan Volkswagen faʻailoga maketi e faʻaalia ai taua.

A fua i faʻatauga faʻatau, o le fuafuaga a le malo ma le vasa faasologa e mautinoa lava le manuia.I le 2023, o le tuʻufaʻatasia o faʻatauga o faʻasologa e lua na oʻo atu i le 2,877,400 iunite, o se faʻaopoopoga o le 55.3% i lea tausaga ma lea tausaga.

Faatasi ai ma i latou, Seagulls, Qing PLUS, Yuan ma isi faʻataʻitaʻiga faʻatau vevela na faʻatau atu le sili atu i le 30 afe iunite poʻo le maualuga atu foi o faʻatauga, ma le tele o faʻataʻitaʻiga e pei o Han, Han, Don, Pese ma isi fale mautu i le silia ma le 10,000 iunite.E manino lava, faʻatusatusa i isi kamupani taʻavale, o le BYD e sili atu i le 10 faʻataʻitaʻiga o le "papa" faʻamaufaʻailoga faavae.E tusa ai ma le faʻaopoopoga, o le vaega o le Geist Automobile Research Institute na fai mai o faʻataʻitaʻiga fou e pei o le Pese L ma le Sea Lion o le a avea ma malosiaga autu i le faʻatupulaia o faʻatauga o faʻasologa e lua i lenei tausaga.

O le Equation Leopard fou, na tatalaina ia Aukuso i le tausaga talu ai, o loʻo faʻamoemoe foi e faʻafeiloaʻi vave le faʻateleina o le voluma i lenei tausaga.Equation Leopard o le fa'ailoga lona fa na fa'alauiloa e le BYD, fa'atulagaina vaega fa'apitoa o tomai.Ia Novema o le tausaga lava lea, na lisiina ai le uluai faʻataʻitaʻiga Leopard 5, tau i le 289,800 i le 352,800 yuan, ma ua tuʻuina atu.

Faatasi ai ma tau talafeagai, faʻamaoniga malosi, ma faʻatupuina i luga o le faʻatupulaia o le manaʻoga o tagata faʻaoga mo taʻavale i fafo, o le faʻatauga o le Equation Leopard 5 na sili atu i le 5,000 iunite i le masina atoa muamua, manumalo i le taua muamua, ma o loʻo valoia o le tausaga lenei. fa'atauga o lo'o fa'amoemoeina e fa'aopoopo. E le gata i lea, o le maketi fa'atau atu o le a avea fo'i ma isi malosiaga i le fa'atupulaia o fa'atauga a le BYD.O le tausaga 2023 o le tausaga o le BYD's globalization.Na taʻua e le Taitaifono o le BYD Wang Chuanfu i se tasi taimi, "O le taulaiga o le 2023 o le lalolagi atoa, o le BYD na ala atu i oloa auina atu i fafo ma le gaosiga i le lotoifale o auala e lua e faalauiloa ai le fuafuaga mo le lalolagi atoa." le United Arab Emirates, toetoe lava 60 atunuu ma itulagi. Faatasi ai ma se malosi malosi oloa ma le maualuga o le vaʻaia (talu mai le 2022 faʻatau atu nai lo le FAW-Volkswagen, BYD i fafo o loʻo faʻateleina faʻatauga, e oʻo atu i le 240,000 iunite i le 2023, i luga 3.3 taimi i lea tausaga ma lea tausaga, ma BYD. o lo'o ta'imua i le fa'atauga o ta'avale fou a le malosi i le tele o atunu'u ma itulagi.

Ole tausaga nei, ole BYD o loʻo faʻaauau pea ona faʻavavevave le saoasaoa o le tatalaina o maketi i fafo.BYD laau i Taialani o le a le o toe umi ona faagaoioia ma gaosiga, o loʻo i Europa i Hungary fale, Amerika i Saute, Pasila o le a amata foi ona fausia.O loʻo faʻaalia ai o le BYD o loʻo faasolosolo malie lava e ala i fefaʻatauaʻiga faʻatau atu i fafo atu o gaosiga faʻapitonuʻu.Faatasi ai ma le maeʻa o fale gaosi oloa i fafo ma le gaosiga, o le a faʻaititia atili e le BYD tau, faʻaleleia le faʻatauvaʻa o oloa i le maketi i le lotoifale.O le faʻatauga a le BYD i fafo e tatau ona sili atu i le 500 afe taavale i lenei tausaga, faʻaluaina mai le tausaga talu ai, suʻesuʻe i Gaia Automotive Research Institute forecast .

O le a faʻagesegese le tuputupu aʻe i lenei tausaga?

asd (2)

Faʻavae i luga o le aofaʻi o faʻatauga faʻatupulaia o le malosi fou ma le BYD lava ia atinaʻe fua faʻatatau, BYD i le tausaga talu ai e faʻamaeʻaina le 3 miliona faʻatauga faʻatau, o loʻo faʻamoemoeina i le alamanuia.BYD e leʻi faʻasalalauina se faʻatauga faʻatau mo le 2024. Ae ui i lea, e faʻavae i luga o le BYD o loʻo i ai nei le faʻatauga ma le faʻatupulaia o le faʻatupulaia, o le tele o lala sooupu o loʻo vaʻai i ana faʻatauga ma faʻatinoga i le 2024. Faʻasalalauga tele-vaega, e masani ona talitonu le alamanuia o le BYD faʻatau i le 2024 o le a faaauau pea ona faatumauina le tuputupu ae, ae o le tele o le siitaga e ese.Shengang Securities e mautinoa, o le valoia e faapea o le ulu atu o le malosiaga fou taavale faateleina, gaosiga gafatia vave faamatuu atu, ma Dolphin DM-i, Pese L, Teng Shi N7 / N8, Vaʻai i luga U8 / U9, Leopard 5 ma isi taavale fou ua faʻalauiloaina i luga o le maketi, BYD faʻaauau i le taamilosaga o le faʻalauiloaina o oloa fou, 2024 faʻatauga e tatau ona sili atu i le 4 miliona iunite, o se faʻaopoopoga o le sili atu i le 30% o le vaitaimi lava lea i le tausaga talu ai.

O le Gaishi Automotive Research Institute e sili atu le faʻaeteete, o loʻo faʻamoemoeina i le 2024 faʻatau atu o le 3.4 miliona i le 3.5 miliona pe sili atu, o se faʻaopoopoga o le 15%, "e aofia ai le faʻatau atu i fafo."Na taʻua e le au suʻesuʻe o lenei mea e faʻavae i luga o le faʻatauga a le BYD i masina talu ai nei, o le mea moni, "mai le afa lona lua o le tausaga talu ai, o le tuputupu aʻe o le lotoifale o le BYD ua matua tuai lava." e leʻi ausia seʻia oʻo i le masina talu ai, ma faʻauʻu i le 20,000 sili atu taʻavale. Ina ia ausia le faʻatauga faʻatulagaina i le 2023, BYD e masani ona fetuunai tau i le afa lona lua o le tausaga.Ae ui i lea, mai le tulaga faʻatau faʻatau, e le tele se faʻaleleia atili.O faʻamatalaga faʻatauga faʻatauga o loʻo faʻaalia mai ia Iuni ia Novema, o le aofaʻi o inisiua a le BYD e faʻamautu, mautu pe a ma le 230 afe taavale."E atagia mai ai o le faʻaititia o tau naʻo le faʻamautuina o le faʻatau, ae leʻi aumaia ai se faʻatupulaia tele," o le tala lea a le au suʻesuʻe.

O le BYD, i le taimi nei, o loʻo feagai ma faʻafitauli agai i luga.I lalo o le aʻafiaga o tagata tauva e pei o le lalolagi fesiligia, o le Biadihan series series performance e foliga mai e vaivai.I le 2023, o le Han Series e 228 afe taʻavale, i lalo mai le 270 afe i le tausaga talu ai.O le maketi o le N7 ma le N8 ma isi oloa o loʻo lisiina e Teng Potential e itiiti ifo foi nai lo le faʻamoemoeina, ma o le faʻatauga faʻaletupe faʻaletausaga faʻatauga faʻafefe i luga o le 1,000 taʻavale, o loʻo lagolagoina pea e le D9. E talitonu le Inisetiute o le BYD o loʻo i ai nei faʻataʻitaʻiga mea pāpā e pei o Qin, Pese, Han, yuan, gogo, ma isi, o le faʻatinoga o lenei tausaga i le maketi i totonu o le atunuʻu, e faʻamoemoe e faʻatumauina le tulaga faʻatau masina o loʻo i ai nei poʻo se paʻu itiiti, e le mafai ona toe tuʻuina atu. tele faʻaopoopoga mo le faʻailoga. Ae mo le vaʻavaʻai i le faʻailoga, ona o lona tulaga tau miliona-tulaga, e le mo le faʻamoemoe e ave le voluma.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ia Tesema o le tausaga talu ai, 1500 U8 na tuʻuina atu i le masina muamua.Pe a faʻatusatusa i le faʻatauina o saofaga, o le vaʻavaʻai atu i le fesoasoani a le BYD e sili atu ona atagia i le faʻailoga i luga ma le maualuga o tupe mama. .O loʻo valoia e le au suʻesuʻe a le ofisa o le tupe mama a le BYD i le 2024 atonu e sili atu i le 40 piliona yuan, o se faʻaopoopoga o le sili atu i le 100 piliona i le tausaga talu ai, o se faʻaopoopoga e tusa ma le 30%, faʻatusatusa i le lua tausaga talu ai ua faʻaitiitia tele.

Ua siosiomia e le malosi?

asd (3)

Pe a faatusatusa i le taimi nei i totonu o le atunuu punaoa fou malosiaga taavale faatau atu ma sea maketi o kamupani tetele taavale i totonu o le atunuu, o le BYD o le taitai, o lona tulaga taitai o le a faigata ona luluina i se taimi puupuu. e tusa ma le 35 pasene o faʻatauga faʻatauga fou o le malosi o taavale pasese, sosoo ai ma Tesla Motors China, lea e naʻo le 8 pasene, ma le GAC AEON, Geely Automobile ma SAIC-GM-Wuling, lea e naʻo le 6 pasene. I le taimi nei, e leai ni kamupani taʻavale i se taimi puʻupuʻu ma BYD tauva, "na faʻailoa mai e nisi o au suʻesuʻe.Ae na te talitonu o le BYD i vaega eseese o maketi ma tau eseese o se faʻatauvaʻa tele foi.

asd (4)

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 100,000 i le 150,000 yuan Volkswagen o le a avea ma taulaiga autu o punaoa malosi fou i le 2024. O le China 100 Electric Vehicle Council o loʻo valoia o lenei tau o le a avea ma nofoaga autu o le tuputupu aʻe mo taavale fou malosiaga i le isi lua tausaga, lea ua faamoemoe e saofagā i le tasi vaetolu o le siitaga.O lona uiga o le tauvaga i lenei maketi o le a sili atu ona mataʻutia. O le mea moni, i le 2023, o le tele o kamupani taʻavale na amata faʻamalosia le maketi Volkswagen, faʻailoga fou poʻo oloa e faʻafefe i taimi uma.O sui fou e aofia ai Chery Fengyun faasologa, Geely GalaxySeries, Changan Kaiyuan faasologa ma isi tauva malolosi.I le taimi lava e tasi, o faʻailoga tuai e pei o Ian ma Deep Blue o loʻo faʻavavevaveina foi le faʻalauiloaina o taavale fou e faʻamalosia pe faʻalauteleina ai a latou maketi maketi i lenei vaega maketi. auala fa'apitoa e pei ole plug-in hybrid, fa'alautele laina, ma le eletise mama.I lalo o le malosi o le vaega, o le tele o faʻailoga fou poʻo faʻataʻitaʻiga fou e malosi le faʻatauvaʻa maketi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Geely Galaxy series na tuʻuina atu i le afa tausaga, o le faʻatau masina e mautu i le sili atu i le sefulu afe.O nei ituaiga o loʻo noatia e puʻeina le vaega a le BYD o vaega talafeagai o maketi, e tusa ai ma le au suʻesuʻe i le Gaishi Automotive Research Institute.O le faʻaitiitia o faʻatauga o le Han ma le le lelei o le faʻatinoga o le N7 / N8 e mafai ona vaʻaia.I se faʻatusatusaga, o le M7 poloaiga fou na sili atu i le 120 afe iunite ma o le M9 poloaiga fou na talepeina 30,000 iunite.O le aofaʻi o faʻatauga faʻaletausaga o le faʻasologa L lelei na malepe i le 40000 iunite. O le tulaga taʻutaʻua a Tengshi D9 i le maualuga o le MPV fou o le malosi o maketi e ono faigata ona tausia mo se taimi umi.Faatasi ai ma le Buick GL8 Plug version o le a lisiina ma tuʻuina atu, ma le malosi o Wei Brand Mountain, Small Pengs X9 faʻataʻitaʻiga ua ulufale atu i le tauvaga, lona tulaga maketi poʻo le a faʻafefe.I le taimi nei, o le faʻailoga tutoʻatasi o le vevela o le maketi o taavale afi.Fai mai IRui Consulting e faapea, faatasi ai ma suiga i manaoga o tagata faatau, o le maketi SUV, aemaise lava "suavai i luga ole atunuu malamalama i le tulaga autu."E tusa ai ma fuainumera vaega a Gaeshi Automobile, e sili atu i le 10 oloa SUV cross-country o le a ulufale atu i le maketi i le 2023. O le mea e sili atu, o loʻo i ai tane tane ua faʻatupuina loloto lenei vaega maketi.E tusa ai ma le au matau o loʻo galulue i galuega faʻaleleia o auala, o le tane tane e lauiloa tele i tagata faʻaoga taavale i fafo, "o le tele o tagata faʻatau e faʻatau atu taʻavale mai fafo, liliu ma faʻatau se tane 300."I le 2023, na faʻatau atu e le tane tane le 163 afe taavale.O le tulitatao o le faatinoga o Leopard o se tagata fou e leʻi faʻamaonia e le maketi.

asd (5)

O foliga o le fili o loʻo siomia ai, o le BYD i le tulaga tau maketi o loʻo aʻafia foi.O le au suʻesuʻe a le Citigroup talu ai nei na faʻaititia ai a latou tau mo le BYD i le HK $ 463 i le sea mai le HK $ 602 i le sea, Bloomberg lipotia.Latou te talitonu o le faʻatupulaia o faʻatauga a le BYD ma tupe mama e mafai ona oʻo mai i lalo o le mamafa aʻo faʻateleina le tauvaga i Saina.Na faʻaititia foi e le Citigroup ana faʻatauga faʻatau mo le BYD i lenei tausaga i le 3. 68 miliona taavale mai le 3.95 miliona. O le tau o sea a BYD ua pa'ū 15 pasene talu mai le ogatotonu o Novema 2023, e tusa ai ma le lala sooupu.I le taimi nei, o le tau o maketi o le BYD i le tusa ma le 540 piliona yuan, faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai na faʻaumatia 200 piliona yuan. Masalo o le maketi i totonu o le atunuʻu ua faʻavaveina e BYD lona faʻalauteleina i fafo i tausaga talu ai nei.Faatasi ai ma le tau lelei ma le malosi malosi o oloa, faʻapea foʻi ma le faʻalauiloaina o le vaʻaia o le lalolagi, BYD o loʻo i luga o le sami.E mafai ona matemate totoa, pe afai BYD ma e oo lava i Saina tau taavale e mafai ona faoa le sami o avanoa fou malosiaga, o le fanau mai o se tasi po o le sili atu "Volkswagen po o Toyota" e faapea o se kamupani gaosi taavale tetele, e le mafai.


Taimi meli: Ian-29-2024