• Ina ia mafai ona filifili le fili sili ona malosi, e le manatu Ideal e faia'ina
  • Ina ia mafai ona filifili le fili sili ona malosi, e le manatu Ideal e faia'ina

Ina ia mafai ona filifili le fili sili ona malosi, e le manatu Ideal e faia'ina

asd (1)

O ananafi, na tuʻuina atu ai e Ideal le lisi faʻatau vaiaso mo le vaiaso lona tolu o le 2024 (Ianuari 15 i Ianuari 21) e pei ona faʻatulagaina.Faatasi ai ma se avanoa itiiti o le 0.03 miliona iunite, na toe maua ai le tulaga muamua mai Wenjie.

O le mea lelei o le a gaoia le ata i le 2023 na muai masani i le manumalo.Ia Tesema 2023, Fa'atauga fa'alemasina sili atu i le 50,000 ta'avale, fa'amauina se fa'amaumauga maualuga.Aofaʻi faʻatau i le 2023 o le a oʻo atu i le 376,000 taʻavale, toetoe a faaluaina i le tausaga talu ai.Ua avea ma malosiaga fou muamua e laasia le faʻailoga faʻaletausaga o le 300,000 taʻavale ma naʻo le pau lea o le malosi fou o loʻo maua ai tupe mama.

Seia oo mai i le vaiaso muamua o lenei tausaga, ina ua tatalaina e le Li Auto le lisi, o ana faʻatauga i vaiaso taʻitasi na pa'ū i le 9,800 iunite mai le vaiaso talu ai i le 4,300 iunite, o le faʻamaumauga sili ona leaga i le ono masina talu ai.I le isi itu, ua sili atu Wenjie i le tulaga lelei mo le taimi muamua ma le togi e 5,900 taavale.

I le vaiaso lona lua o le tausaga nei, na fa'aauau ai pea le tulaga maualuga o Wenjie i le lisi o ta'avale malosi fou e fa'atau atu i vaiaso ta'itasi ma le aofa'i o le fa'atauga e 6,800 iunite, ae tulaga lua ai Ideal i le aofa'i o le fa'atauga e 6,800 iunite.

O le mamafa e feagai ma le amataga o se tausaga fou lelei e mafua mai i se tuufaatasiga o mea taua.

I le tasi itu, ia Tesema o le tausaga talu ai, ina ia ausia le faʻamoemoe o le tuʻuina atu o faʻatauga masina o le sili atu i le 50,000 iunite, sa galue malosi Ideal i faiga faʻavae faʻapitoa.A'o toe fa'afouina lana lava fa'amaumauga, na toetoe lava a fa'avaivaia le fa'atonuga a le tagata fa'aoga i lima.

I le isi itu, o le suiga o le gaosiga o oloa o loʻo oʻo mai o le a iai foi se aafiaga patino i le faʻatauina o tinoitupe.O faʻataʻitaʻiga e tolu o le faʻalauteleina o laina L series L9\L8\L7 o le a maua faʻafouga faʻatulagaina, ma o le 2024 faʻataʻitaʻiga o le a faʻasalalau aloaia ma tuʻuina atu ia Mati.Na faailoa mai e se blogger o le taavale e faapea, o le vaalele atamai o le 2024 Ideal L series model e faamoemoe e faaaoga le Qualcomm Snapdragon 8295 chip, ma e tatau foi ona faaleleia le laina eletise mama o le taavale.O nisi tagata fa'atau oloa o lo'o uuina tupe siliva e fa'atali e fa'atau.

O le mea e le mafai ona le amanaiaina o le Xinwenjie M7 ma le M9, o loʻo tauva faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga autu a Ideal.Talu ai nei, na faʻasalalau ai e Yu Chengdong i luga o Weibo e fa masina talu ona tuʻuina atu le M7 fou a Wenjie, o le numera o iunite ua sili atu i le 130,000.O fa'atonuga o lo'o i ai nei ua tu'u ai le malosi o le gaosiga a Kuresa i le malosi atoatoa, ma o le taimi nei o le gaosiga o vaiaso ta'itasi ma le aofa'i o le fa'amomoli e tutusa lava.A'o faasolosolo malie le fa'atupuina o le gaosiga, o le a fa'aauau pea le fa'atupulaia o fa'atauga.

Ina ia faʻaosofia le faʻatau atu, Lideal talu ai nei na faʻalauiloa ai se faiga faʻavae sili atu le manaʻomia nai lo Tesema talu ai.O le tau fa'aitiitiga fa'aitiitiga o ituaiga eseese o L7, L8 ma L9 fa'ata'ita'iga mai le 33,000 yuan i le 36,000 yuan, lea ua avea ma fa'aitiitiga sili ona tele talu mai le amataga o le tausaga.O se tasi o ituaiga taavale tele.

A'o le'i pu'eina se teritori fou, e lelei tele le fa'aogaina o le fa'aitiitiga o tau e toe fa'afo'i vave ai le teritori leiloa.

E manino lava, ina ua maeʻa le faʻatauga o le "roller coaster" i le vaiaso talu ai, ua iloa e Ideal e le faigofie le "aloese mai le pito o Huawei".O le mea o lo'o mulimuli mai o se feiloaiga e le maalofia.

01

E le mafai ona alofia Huawei

asd (2)

Fa'amatalaga sa'o o oloa o le amataga lea mo le manuia o Ideal i le afa muamua.O le mea lea e maua ai e Ideal le avanoa e oso ai i se saoasaoa fa'amata'u ma fa'atasi ma ona fili matutua i le tulaga fa'alapotopotoga i tulaga tau fa'atauga.Ae i le taimi lava e tasi, o lona uiga foi o Ideal e tatau ona feagai ma se numera tele o Faʻataʻitaʻiga ma tauvaga i totonu o le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga.

I le taimi nei, e tolu faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu e le Li Auto, e igoa ia Lili L9 (se SUV ono-nofoa i le va o le RMB 400,000 ma le RMB 500,000), L8 (se SUV ono-nofo i lalo o le RMB 400,000), ma le L7 (se SUV e lima nofoa i le va o le RMB 400,000). ma le RMB 400,000).

E tolu fo'i fa'ata'ita'iga a Wenjie o lo'o fa'atau atu, o le M5 (250,000-vasega SUV compact), o le M7 fou (300,000-vasega lima-nofoa i le vaeluaga-le-tele SUV), ma le M9 (500,000-vasega SUV taugata).

O le 2022 Wenjie M7, o lo'o fa'atulagaina i le tulaga tutusa ma Ideal ONE, e lagona ai e Ideal le fa'anaunauga o se tagata tuai mo le taimi muamua.I le aotelega, o le 2022 Wenjie M7 ma le Ideal ONE o loʻo i totonu o le tau tutusa, ae o le muamua e sili atu le lautele o tau.Fa'atusatusa i le tau o le Ideal ONE, o le fa'asologa o le ta'avale i tua o le 2022 Wenjie M7 e taugofie ma pito i luga.E sili atu le malosi version.E tele foi televise lanu, pusaaisa ma sofa tetele.O le ta'avale eletise tu'ufa'atasia a Huawei, faiga fa'aoga fa'amama ma isi mea fa'apitoa fa'apitoa e fa'aopoopo i fa'ailoga o oloa.

I lalo o le "tau-lelei", o le faʻatauga o le Ideal ONE na amata ona paʻu i le masina na faʻalauiloa ai le 2022 Wenjie M7, ma sa tatau ona taofi vave le gaosiga.Faatasi ai ma lenei, o loʻo i ai foi se faasologa o tau e pei o le totogiina o tagata faʻatau mo tupe leiloa e sili atu i le 1 piliona, leiloa o 'au, ma isi.

O le mea lea, sa i ai le pou umi o le Weibo lea na taʻutino ai Li Xiang na "faʻapaʻia" e Wenjie, ma loimata uma."Na matou ofo i le mauaina o faʻafitauli tiga na matou feagai i suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, faʻatau ma tautua, tuʻuina atu ma gaosiga, tupe faʻalapotopotoga, ma isi mea na foia i le silia ma le sefulu tausaga talu ai, pe oʻo lava i le luasefulu tausaga talu ai."

I le fonotaga faʻapitoa ia Setema 2022, na ausia ai e le au pulega uma se maliliega e aʻoaʻo mai Huawei i se auala atoa.O Li Xiang na ia taʻimua i le faʻavaeina o le IPMS ma faʻapolopolo tagata mai Huawei e fesoasoani i le faʻalapotopotoga e ausia le evolusione atoatoa.

Zou Liangjun, sui peresitene sinia o le faatauina atu ma le auaunaga a Li Auto, o se sa avea muamua ma pule mamalu.Na ia auai i le Li Auto i le tausaga talu ai ma e nafa ma le vaega faʻatau ma tautua, faʻatautaia faʻatau, tuʻuina atu, tautua ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga.

O Li Wenzhi, o le sa avea muamua ma faatonu o le Huawei's Global HRBP Management Department, na auai foi i le Li Auto i le tausaga talu ai ma sa avea ma ulu o le CFO office, e nafa ma le faagasologa o le Li Auto, faalapotopotoga, ma le toe fuataina o tupe.Li Wenzhi sa galue mo Huawei mo le 18 tausaga, lea o le 16 tausaga muamua sa nafa ma le faatauina atu i totonu o maketi i totonu ma fafo, ae o le lua tausaga talu ai sa nafa ma galuega a tagata faigaluega.

Xie Yan, sa avea muamua ma sui peresitene o le Huawei's Consumer BG Software Department ma le faatonu o le Terminal OS Department, na auai i le Li Auto e avea ma CTO i le tausaga talu ai.O ia na nafa ma le faʻalauiloaina o le faʻatinoina o tupe meataalo na faia e le tagata lava ia, e aofia ai le faiga faʻaogaina a le Li Auto ma le faʻaogaina o le eletise.O ia foi o loʻo nafa ma le komiti faʻatekinisi AI na faʻavaeina e Ideal.

I se tulaga patino, aʻo leʻi tulaʻi mai Wenjie, na toe faʻaleleia e Ideal se "Hui Huawei" i totonu o le pisinisi taʻavale, ma faʻatupulaia vave ana faiga faʻalapotopotoga ma auala tau.O le manuia o le faʻataʻitaʻiga L series o se galuega matagofie.

Ae i le auiliiliga mulimuli, Huawei o se kamupani i Saina e le mafai ona kopiina.O lenei mea o loʻo faʻaalia faapitoa i le faʻaputuina o tekinolosi i totonu o le ICT, o le lautele ma le loloto o punaoa R & D, o le poto masani i le faʻatoʻilaloina o maketi o le lalolagi, ma le faʻailoga e le mafaatusalia.

O le laasaga muamua mo Huawei e ulufale ai i le fale gaosi oloa ma faʻaumatia mea leiloa o le faʻatautaia lea o le pixel-level benchmarking e faasaga i manatu o le taʻitaʻi i le vaega maketi.O le a fa'aalia e le faiaoga fesili na faia e tamaiti.

O le M7 fou o loʻo faʻamoemoe i le L7 lelei, faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga faʻatusatusaga autu e faʻaoga atoatoa ai lona tau-lelei aoga.Ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le M9, na avea ma tauva sili ona tuʻusaʻo i le L9 lelei.I tulaga o fa'amaufa'ailoga, o lo'o fa'amamafaina ai "o mea e le o maua e isi, o lo'o ia te a'u, ma mea o lo'o maua e isi, o lo'o ia te a'u le tulaga lelei";e tusa ai ma le oloa lava ia, o le chassis, mana, cockpit ma le avetaavale atamai e faʻaalia ai foi le ofoofogia o le faatinoga.

E tusa ai ma le vaaiga a Ideal ia Huawei, na faamamafaina soo e Li Xiang e faapea "O le lelei e faatumauina se uiga lelei pe a feagai ma Huawei: 80% aʻoaʻoga, 20% faʻaaloalo, ma 0% faitio."

A tauva malo e lua, e masani ona tauva i faaletonu o le paelo.E ui lava o loʻo faʻatupulaia le malosi o le alamanuia, o le taʻutaʻua mulimuli o oloa ma le faʻatinoina o le faʻatinoga o le a aumaia ai le le mautonu.Talu ai nei, ua faʻagesegese le faʻatupulaia o faʻatonuga.O Novema 27, 2023, 100,000 Wenjie M7 ta’avale na fa’atonuina;ia Tesema 26, 2023, 120,000 Wenjie M7 taavale na okaina;ia Ianuari 20, 2024, 130,000 Wenjie M7 taavale na okaina.O le tele o oka ua atili ai ona fa'atalitali ma va'ai tagata fa'atau.Ae maise a o lei oo i le Tausaga Fou, e toatele tagata faatau e mananao e piki a latou taavale ma ave i le fale mo le Tausaga Fou.O nisi tagata faʻaoga na fai mai na folafola mai le tuʻuina atu i totonu o le 4-6 vaiaso, ae o le taimi nei o le tele o tagata e leʻi taʻua le taavale mo le sili atu i le 12 vaiaso.Na ta'ua e nisi o lo'o fa'aogaina e 6-8 vaiaso le taimi e piki ai le ta'avale mo le fa'ata'ita'iga masani, ae 3 masina e mana'omia mo le fa'ata'ita'iga maualuga.

E tele tulaga o malosiaga fou o loʻo misi i luga o le maketi ona o faʻafitauli o le gaosiga.NIO ET5, Xpeng G9, ma Changan Deep Blue SL03 ua pagatia uma i le tuʻuina atu o faʻafitauli, ma o latou faʻatauga ua liliu mai le vevela i le malulu.

O le tau faʻatau o se suʻega atoatoa o le faʻailoga, faʻalapotopotoga, oloa, faʻatauga, sapalai sapalai, ma le tuʻuina atu e fetaui lelei ma Huawei i le taimi e tasi.Soo se mea sese e mafai ona taitai atu ai i se suiga faafuasei i le tulaga o le taua.

02

Le sone mafanafana lelei, e leai se toe fo'i

Mo faʻamoemoega, tusa lava pe mafai ona latou tatalia le tauiviga ma le lalolagi, 2024 o le a tumu pea i luitau.O le metotia na faʻamaonia e le maketi i le afa muamua e mautinoa lava e mafai ona faʻaauau, ae atonu e le mafai ona toe faia le isi manuia i se malae fou.I se isi faaupuga, e le lava lea.

asd (3)

Mo le 2024, ua setiina e Li Auto se faʻatauga faʻaletausaga o le 800,000 taʻavale.E tusa ai ma Zou Liangjun, sui peresitene sinia o Li Auto, o le maketi autu e vaevaeina i ni vaega se tolu:

Muamua, o le L7/L8/L9 tolu taavale o loʻo faʻatau atu e iai le tau masani e sili atu i le 300,000, ma o le faʻamoemoe e 400,000 iunite i le 2024;

O le lona lua o le faʻataʻitaʻiga fou Ideal L6, lea e faʻatulagaina i lalo ifo o le 300,000 iunite.O le a faʻalauiloa ia Aperila ma o le a luʻitauina le faʻatau masina o le 30,000 iunite ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 270,000 iunite;

O lona tolu o le eletise mama MPV Ideal MEGA, lea o le a faʻalauiloa aloaia ma tuʻuina atu ia Mati o lenei tausaga.O le a lu'iina ai le fa'atauga fa'alemasina o le 8,000 iunite ma e fa'amoemoe e fa'atau atu le 80,000 iunite.O le tolu atoa 750,000 taʻavale, ma le 50,000 o loʻo totoe o le a faʻalagolago i le tolu-voltage eletise mama faʻataʻitaʻiga lea o le a faʻalauiloa e Ideal i le afa lona lua o le tausaga.

O le faʻalauteleina o le matrix oloa e aumaia uma avanoa ma luʻitau.I le maketi MPV lea o le a ulufale atu MEGA, o tagata tauva e pei o Xpeng X9, BYD Denza D9, Jikrypton 009, ma Great Wall Weipai Alpine o loʻo siomia e fili.Aemaise lava le Xpeng X9, e na o le pau lea o le faʻataʻitaʻiga i lona tau o loʻo sau faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le uili i tua ma vaipuna ea lua potu.Faatasi ai ma se tau o le 350,000-400,000 yuan, e matua taugofie.I se faʻatusatusaga, pe o le MEGA tau i le sili atu i le 500,000 yuan e mafai ona totogi e le maketi e manaʻomia lava ona faʻamaonia.

asd (4)

O le ulufale atu i le maketi eletise mama o lona uiga foi o Ideal e tatau ona tauva muamua ma tauva e pei o Tesla, Xpeng, ma NIO.O lona uiga o Ideal e tatau ona faʻaalu atili i tekinolosi autu e pei o le maa, atamai, ma le toe faʻaleleia o le malosi.Aemaise lava mo le tau o oloa autu a Ideal, e taua tele le faʻafaigaluegaina i le faʻaleleia o le malosi.

O le fa'atauina atu o ta'avale fa'alaua'itele ma ta'avale eletise mama o le a avea fo'i ma lu'itau fou mo fa'atauga lelei.O le mea e sili ona lelei, e tatau ona faʻatinoina le faʻaleleia o le ala i luga o le faʻavae o le faʻatonutonuina o tau ma faʻateleina le lelei o faʻatau saʻo.

O le faʻaaogaina o punaoa na faʻaputuina mai le manumalo i le afa muamua, Ideal o le a amata faʻavaveina lona faʻataʻitaʻiga atoa i le 2024. Faʻaleleia le lelei ma le faʻaleleia o vaivaiga o le taulaiga autu lea o Ideal i lenei tausaga.

I le tulaga o le atamai, i le taimi o le konafesi lona tolu o le kuata lona tolu, na fai mai le Peresetene Li Auto ma le Inisinia Sili o Ma Donghui, o le a ave e le Li Auto le "taʻitaʻia taʻavale atamai" e fai ma ana sini autu.E oʻo atu i le 2025, o le tele o le Li Auto's intelligent driving R&D team e faʻamoemoe e faʻateleina mai le 900 tagata o loʻo iai nei.Faʻateleina i luga ole 2,500 tagata.

Ina ia mafai ona faʻafetaui le faʻamalosi mai Huawei e faʻalautele ana faleoloa, Ideal o le a faʻateleina foi tupe teufaafaigaluega i auala.I le 2024, o le a faʻalauteleina le faʻatauga a Ideal i taulaga lona tolu ma le fa.O lo'o fa'amoemoe o le a ausia atoa le fa'asalalauga o 'a'ai tulaga tolu i le fa'ai'uga o le 2024, fa'atasi ai ma se fua faatatau e ova atu i le 70% i totonu o 'a'ai fa'a-vaega lona fa.I le taimi lava e tasi, ua fuafua le Li Auto e tatala faleoloa 800 i le faaiuga o lenei tausaga e lagolago ai lana faʻatauga faʻaletausaga o le 800,000 taʻavale.

O le mea moni, o le leiloa o faʻatau i le lua vaiaso muamua e le o se mea leaga mo Ideal.I se tulaga faʻapitoa, o Huawei o se tagata tetee lea na filifilia ma le malosi e Ideal.Afai tatou te mataʻituina ma le totoa, e mafai ona tatou mauaina ia faʻailoga i tulaga o faʻasalalauga faʻasalalauga ma auala faʻapitoa.

asd (5)

A'o va'ava'ai i le pisinisi ta'avale atoa, o se tasi lea o nai maliega e na'o le i ai i totonu o le au pito i luga e te maua ai le avanoa e ola ai.Ole gafatia ole Huawei ile pisinisi ta'avale e le'i mae'a fa'asa'olotoina, ma o tagata tauva uma ua uma ona lagona le manava manava.O le mafai ona tauva ma faʻatusatusa i ia fili o se auala lelei e faʻavae ai se tulaga i le maketi.O le mea e manaʻomia e sosoo ai o le fausiaina lea e Sun Gong se taulaga fou.

I le tauvaga mataʻutia, e tatau i Ideal ma Huawei ona faʻaalia a latou kata pu.E leai se tagata taalo e mafai ona nofo i tua ma matamata i le fusuaga i le va o taika ma taika.Mo le pisinisi atoa o taavale, o se tulaga e sili atu ona mataʻina o le toe taʻua e ni nai tagata le "Wei Xiaoli".O fesili ma manatu e fausia ai se fausaga lua-malosi, o le ulu o loʻo faʻavavevave i le eseesega, o le Matthew Effect ua faʻateleina, ma o le a sili atu le malosi o tauvaga.O na kamupani o loʻo i lalo o le lisi faʻatau, pe leai foi i luga o le lisi, o le ai ai se taimi faigata.


Taimi meli: Ian-26-2024