• GAC Group's Global Expand Strategy: Ose Vaitaimi Fou o Ta'avale Malosiaga Fou i Saina
  • GAC Group's Global Expand Strategy: Ose Vaitaimi Fou o Ta'avale Malosiaga Fou i Saina

GAC Group's Global Expand Strategy: Ose Vaitaimi Fou o Ta'avale Malosiaga Fou i Saina

I le tali atu i tau talu ai nei na tuʻuina atu e Europa ma le Iunaite Setete i luga o Sainataavale eletise, GAC Group o lo'o tuliloaina ma le malosi se ta'iala o gaosiga fa'apitonu'u i fafo. Ua fa'alauiloa e le kamupani fuafuaga e fausia fale fa'apipi'i ta'avale i Europa ma Amerika i Saute i le 2026, fa'atasi ai ma Pasila o lo'o tula'i mai e avea ma sui autu mo le fausiaina o se fale i Amerika i Saute. O lenei fuafuaga fa'ata'ita'i e le gata ina fa'amoemoe e fa'aitiitia le a'afiaga o tau, ae fa'aleleia atili ai le GAC Group i le lalolagi atoa i le fa'atupuina o le maketi o ta'avale malosi.

O Wang Shunsheng, sui peresitene sinia o galuega faava-o-malo i le Guangzhou Automobile Group, na ia faailoaina le taua o luitau e mafua mai i tau ae na faamamafaina le tautinoga a le kamupani i se fuafuaga mo le faalauteleina o le lalolagi. "E ui lava i faʻalavelave, matou te naunau e faʻateleina lo matou auai i maketi faavaomalo," o lana tala lea. O le fa'atuina o fale fa'apipi'i i nofoaga autu o le a fesoasoani i le GAC Group e sili atu le tautuaina o maketi i totonu o le atunu'u, fa'aititia le tau o le tau ma fa'amauina sootaga vavalalata ma tagata fa'atau i nei vaega.

O le fa'ai'uga e fa'amuamua Pasila e fai ma nofoaga mo le la'au e fa'atatau i le fa'atupula'ia o le mana'oga o le atunu'u mo ta'avale eletise ma lana tautinoga i fofo tau femalagaiga gafataulimaina. E ala i le gaosiga fa'apitonu'u, o le GAC Group e fa'amoemoe e le gata ina fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau Pasila ae fa'apea fo'i ona saofagā i le tamaoaiga i le lotoifale e ala i le fa'atupuina o galuega ma le fa'aliliuina o tekonolosi. O lea fuafuaga e ogatusa ma sini lautele a Pasila o le fa'aitiitia o le kaponi fa'aoso ma le fa'alauiloaina o auala tau femalaga'iga.

E ui lava e leʻi faʻaalia e le GAC ia atunuʻu faʻapitoa i Europa o loʻo fuafua e fausia ai falegaosimea, o loʻo faʻateleina le alualu i luma o le kamupani i le itulagi o ASEAN ma ua tatalaina pe a ma le 54 faʻatau ma auaunaga i totonu o atunuu e iva. E oʻo atu i le 2027, o loʻo faʻamoemoe le GAC Group e faʻalauteleina ana faʻatauga ma auaunaga i totonu o ASEAN i le 230, ma le faʻamoemoe e faʻatau atu le 100,000 taʻavale. O le fa'alautelega o lo'o fa'ailoa mai ai le naunauta'iga a le kamupani e fausia se feso'ota'iga malosi e lagolago ai le fa'aaogaina o ta'avale malosi fou i maketi eseese.

Ua avea Saina ma ta'ita'i fa'alelalolagi i tekonolosi fou o ta'avale malosi, fa'atasi ai ma le fa'agasologa o ma'a, afi ma fa'aeletoroni fa'atonu "tri-power" faiga fa'atulagaina tulaga mo le alamanuia. O kamupani Saina o loʻo pulea le maketi o le faʻatau atu o maa eletise i le lalolagi atoa, e faʻatatau i le afa o le maketi. O lenei taʻitaʻiga o loʻo faʻamalosia e le atinaʻeina o mea taua e manaʻomia mo le gaosiga o maa, e aofia ai mea cathode, mea anode, separators ma electrolytes. A'o fa'alauteleina e le GAC lana pisinisi fa'ava-o-malo, e maua mai ai le tele o tomai fa'apitoa e mafai ona fa'amanuiaina tele ai pisinisi tau ta'avale i totonu o le atunu'u.

E le gata i lea, o le fa'aauauina pea o le fa'atonutonuina o tau a le GAC Group ua fa'atupuina ai ana ta'avale malosi fou e le gata ina fa'atekinolosi, ae fa'apea fo'i le tamaoaiga. E ala i faiga fou gaosiga ma gaosiga tele, ua faʻapipiʻiina lelei e le kamupani tekonolosi maualuga e pei o le 800V fausaga fausaga ma 8295 meataavale-vasega meataavale i faʻataʻitaʻiga i lalo o le RMB 200,000. O lenei ausia e suia ai le vaʻaiga o taavale eletise, faʻafaigofie ona maua e tagata faʻatau ma faʻafaigofie le suiga mai le penisini i le eletise. O le suiga mai le "tau tutusa" i le "maualalo o le eletise nai lo le suauu" o se taimi taua tele e faʻalauiloa ai le faʻalauiloaina lautele o taavale malosi fou.

I le faaopoopo atu i le alualu i luma faatekinolosi, o le GAC Group o loʻo taʻimua foʻi i le faʻavaveina o le atamai i totonu o fale taʻavale. O loʻo faʻatupeina tele e le kamupani le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekinolosi taʻavale tutoʻatasi ma le faʻalauiloaina o mea fou o le taʻavale malosi ua faʻapipiʻiina i tulaga maualuga o le avetaavale tutoʻatasi. O ta'avale na fa'aalia le tulaga mata'ina ma le fa'atuatuaina i su'ega o auala i le lalolagi, ma fa'amalosia atili ai le ta'uleleia o le GAC Group o se ta'ita'i fou.

O le tuleia o taavale malosi fou a Saina i maketi i fafo e le na o se fuafuaga tau pisinisi; Ole avanoa lea mo le galulue fa'atasi mo atunu'u uma. E ala i le faʻatuina o fale gaosi oloa i Pasila ma Europa, GAC Group e mafai ona saofagā i le fale gaosi oloa i le lotoifale ma faʻalauteleina le galulue faʻatasi e manuia ai le kamupani ma atunuu talimalo. O lenei faiga faapaaga e sili ona taua i le tulaga o taumafaiga a le lalolagi e ausia sini lua carbon, ona o le vaetamaina o taavale eletise e taua tele i le faʻaitiitia o le kasa oona ma faʻalauteleina le atinaʻe gafataulimaina.

I le aotelega, ua fuafua le GAC Group e faʻaogaina le gaosiga i Amerika i Saute ma Europa, faʻailogaina se laasaga taua i le faʻalauteleina o le lalolagi o taavale malosi fou a Saina. Faatasi ai ma lona tomai faatekonolosi ma tautinoga i fofo taugofie, GAC Group ua sauni e faia se aafiaga anoa i maketi faava o malo. O le faʻavaeina o le fale faʻapipiʻi o le a le gata ina faʻaleleia ai le faʻatauvaʻa a le kamupani, ae o le a fesoasoani foi i le suiga o le fale gaosi oloa i le lotoifale ma ogatusa ma sini o le faʻaauau pea o le lalolagi. A'o fa'aauau pea ona fa'atautaia e le Vaega a le GAC lu'itau e mafua mai i tau ma le fa'atupuina o maketi, o lana ta'iala fa'ava-o-malo fa'amalosi e fa'amamafaina ai le avanoa mo le galulue fa'atasi ma fefa'asoaa'i manuia i le suiga o tulaga tau pisinisi tau ta'avale.

imeli:edautogroup@hotmail.com
WhatsApp:13299020000


Taimi meli: Oke-16-2024