• I le mulimuli ai i le SAIC ma le NIO, na faʻafaigaluegaina foi e le Changan Automobile se kamupani faʻamautu maa
  • I le mulimuli ai i le SAIC ma le NIO, na faʻafaigaluegaina foi e le Changan Automobile se kamupani faʻamautu maa

I le mulimuli ai i le SAIC ma le NIO, na faʻafaigaluegaina foi e le Changan Automobile se kamupani faʻamautu maa

Chongqing Tailan New Energy Co., Ltd. (lea ua ta'ua mulimuli ane o le "Tailan New Energy") na fa'ailoa mai e le'i leva ona mae'a le selau miliona o yuan i le fa'atupeina o fuafuaga fa'ata'atia B Series. O lenei taamilosaga o le faatupeina na faatupeina faatasi e le Changan Automobile's Anhe Fund ma nisi o tupe i lalo o le Ordnance Equipment Group. Faauma.

I le taimi muamua, ua maeʻa le 5 taamilosaga a le Tailan New Energy. O le aufaipisinisi e aofia ai Legend Capital, Liangjiang Capital, CICC Capital, China Merchants Venture Capital, Zhengqi Holdings, Guoding Capital, ma isi.

a

I lenei fa'atupega, o tupe fa'afaigaluega a Changan Automobile i sea e tatau ona fa'alogoina. O le tulaga lona tolu foi lea o le loloto o le galulue faatasi i le va o se kamupani tele taavale i totonu o le atunuu ma se kamupani malosi maa ina ua uma le SAIC ma Qingtao Energy, NIO ma Weilan New Energy. E le gata o lona uiga o kamupani taʻavale ma tupe faavae o loʻo faʻamoemoeina e uiga i le filifili o pisinisi maa. O le si'itia fo'i ua fa'ailoa mai ai le fa'avavevaveina o le fa'aogaina o masini fa'atekonolosi maa i totonu o fale gaosi oloa.

I le avea ai o se ta'iala fa'aleleia i le lumana'i o tekonolosi maa lithium-ion, o ma'a malo-malo na matua'i fa'alogo lelei mai le laumua, alamanuia ma faiga fa'avae i tausaga talu ai nei. O le ulufale atu i le 2024, o le gaosiga o semi-solid ma all-solid-state maa ua uma ona amata. Ua valoia e le CITIC Construction Investment e oʻo atu i le 2025, o le maketi i le lalolagi atoa mo maʻa malo-malosi eseese e ono oʻo atu i le sefulu i le selau GWh ma le faitau selau piliona o yuan.

O le Tailan New Energy o se tasi lea o sui o kamupani ma'a malo i Saina. O le kamupani na faavaeina aloaia i le 2018. O loʻo taulaʻi i le atinaʻeina ma le faʻalauiloaina o maʻa fou o le lithium solid-state ma mea autu o le lithium. O lo'o i ai 'oloa mautu-setete ma'a mea-cell design-process equipment-systems. Tu'ufa'atasia agava'a fa'atupuina o le vaega atoa o alamanuia. E tusa ai ma lipoti, o lana vaega autu R & D o loʻo taulaʻi atu i le atinaʻeina o tekinolosi faʻamalo-malo autu talu mai le 2011. E sili atu i le 10 tausaga o faʻaputuga tekonolosi ma faʻapipiʻi i totonu o fanua o mea autu o le maʻa malo, maʻa maualuga, maʻa autu. faiga ma pulega vevela, ma ua faaputuputu toeitiiti 500 pateni. mea.

I le taimi nei, o Tailan New Energy ua tuto'atasi le atina'eina o se fa'asologa o fa'atekonolosi fa'amata'aga ma'a mautu e pei o le "high-conductivity lithium-oxygen material technology", "in-situ sub-micron industrial film formation (ISFD) technology", ma "tekonolosi fa'amaluluina feso'ota'iga". Ua maeʻa ona foia faʻafitauli faʻapitoa e pei o le maualalo o le amio a le lithium oxides ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga vavalalata i totonu o se tau-pulea, aʻo faʻaleleia atili le saogalemu o le maa.

E le gata i lea, ua ausia foi e Tailan New Energy le atinaʻeina ma le gaosiga o maʻa faʻamalo-malo maualuga i faiga eseese, e aofia ai le 4C ultra-fast charging semi-solid-state maa. Na taʻua e le au ofisa ia Aperila o lenei tausaga, na saunia lelei ai le lalolagi muamua i le lalolagi atoa-malosi-state lithium uʻamea ma le maualuga-maualuga malosi malosi o le 720Wh/kg ma le tasi le gafatia o le 120Ah, faʻatulagaina se faʻamaumauga fou mo le maualuga maualuga le malosi ma e sili atu le malosi tasi o le maa lithium faʻapipiʻi.


Taimi meli: Aug-30-2024