• Ua faia e le CATL se fa'alavelave tele TO C
  • Ua faia e le CATL se fa'alavelave tele TO C

Ua faia e le CATL se fa'alavelave tele TO C

"E le o matou 'CATL INSIDE', matou te le maua lenei fuafuaga. Matou te i ou tafatafa, i ou tafatafa i taimi uma."

O le po aʻo lumanaʻi le tatalaina o le CATL New Energy Lifestyle Plaza, lea na fausia faʻatasi e le CATL, le Qingbaijiang District Government of Chengdu, ma kamupani taʻavale, Luo Jian, pule sili o le maketi maketi a CATL, faʻamatalaina lenei mea i faiaoga o le aufaasālalau.

Ua faia e le CATL se tele TO C eve1

O le New Energy Life Plaza, lea na tatalaina aloaia i le aso 10 o Aokuso, e aofia ai le 13,800 sikuea mita. O le vaega muamua o le lata i le 50 ituaiga ma toetoe 80 faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia o le a faʻateleina i le 100 faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi. E le gata i lea, e le pei o le faʻataʻitaʻiga faleoloa i isi itumalo pisinisi, New Energy Life Plaza e le faʻatau atu taavale.

Li Ping, sui taʻitaʻifono o le CATL, fai mai i le avea ai o se ave o le maualuga o le malosi o le ola ola, CATL New Energy Life Plaza ua paionia le fausiaina o se "vaaiga atoatoa" mo tagata faʻatau e tuʻufaʻatasia le "vaai, filifilia, faʻaaogaina ma aʻoaʻo". "Aafiaga Fou" tulaga e faatelevave ai le taunuu mai o le vaitau fou o le malosi.

Fai mai foi Luo Jian e ala i vaega autu e lua o le "atoa" ma le "fou", o loo taumafai le New Energy Life Plaza e fesoasoani i kamupani taʻavale e faʻaalia taʻavale lelei, fesoasoani i tagata faʻatau e filifili taʻavale lelei, ma faʻalauiloa le ola malosi fou.

O lenei faʻavae fou, faʻatasi faʻatasi e Ningde Times ma ana paʻaga kamupani taʻavale, e faʻamoemoe e fesoʻotaʻi kamupani taʻavale ma tagata faʻatau e galulue faʻatasi mo le faʻafouina ma manumalo-manumalo iʻuga i le taimi o loʻo toe faʻatulagaina ai le faʻafanua o fale gaosi oloa ma tagata faʻatau i le galu o suiga malosi.

Fa'ata'ita'iga ta'uta'ua uma i le nofoaga e tasi

Talu ai e le fa'atauina atu ta'avale, aisea la e faia ai e le CATL lea mea? O le mea lea e sili ona ou fia iloa.

Fai mai Luo Jian, "Aisea tatou te mananao ai e fausia lenei (To C) brand? Ou te manatu atonu e foliga maualuga teisi, ae o le mea moni e pei o lenei, o lona uiga, tatou te maua se lagona o le misiona."

Ua faia e le CATL se tele TO C eve2

O lenei lagona o le misiona e sau mai, "Ou te faʻamoemoe o le a iloa e tagata uma le maa pe a faʻatau se taavale eletise, ma o le igoa latou te iloa o le CATL Battery. o se amataga A (mea moni) mo le pisinisi atoa."

E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o tagata gaosi maa i le taimi nei, ma o le tulaga lelei e ese mai le lelei i le leaga. O loʻo faʻamoemoe foi le CATL e faʻaaoga lona tulaga o se taʻitaʻi o pisinisi e taʻu atu i tagata faʻatau le ituaiga maa e lelei.

O le mea lea, o le CATL New Energy Life Plaza e le gata o le uluai fale fou o taavale afi, ae o se nofoaga foi e mafai ai e tagata faʻatau ona vaʻai i faʻataʻitaʻiga lauiloa i le maketi i le tasi taofi. E mafai fo'i ona ta'ua "se fa'aaliga ta'avale e le uma." Ioe, o nei faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina uma maa CATL.

E le gata i lea, ua fausia foi e le CATL se 'au o tagata tomai fou o le malosi e malamalama uma i taavale ma maa. E mafai ona latou taliina fesili eseese a tagata faʻatau e uiga i taʻavale ma maa i le taimi moni. Ou te malamalama o le a sili atu i le 30 tagata o le 'au. E le gata i lea, e faʻavae i luga o manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi, paketi, ma le faʻaogaina, o nei tagata atamamai o le a fautuaina foi le sili ona talafeagai taavale malosi fou i tagata faʻatau, faʻatagaina tagata faʻatau e filifili taʻavale ma le mautinoa ma faia filifiliga ma le filemu o le mafaufau.

Ua faia e le CATL se tele TO C eve3

Sa ou talatalanoa ma Avita's Chengdu investors mo sina taimi. E pei o se tasi o muamuafa'ailoga e ulufale i le maketi, fa'afefea ona e va'ai i lenei fa'ata'ita'iga fou?

Fai mai a ia, "Ou te manatu o tagata faaaoga i lenei nofoaga e mafai ona malamalama moni i lenei alamanuia mai se vaaiga filemu ma sili atu le faamoemoe. Ou te manatu o le mea muamua e mafai ona faalauiloaina le suesuega i luga o le malosi fou, e oo lava i tekinolosi avetaavale atamai, ma isi. O le a sili atu le taliaina ma lauiloa. aoaoga faasaienisi.”
I le faaopoopo atu i le faʻailoga faʻailoga, o le CATL aftermarket service brand "Ningjia Service" na faʻasalalau aloaia foi i le aso amata.

Ua faia e le CATL se TO C eve4

Ningjia Service ua fa'atūina le 112 fa'apolofesa muamua ina ua mae'a fa'atau atu nofoaga i Saina ma ua fa'atuina se faiga fa'aa'oa'oga atoatoa a le aufaigaluega e tu'uina atu ai i tagata fa'aoga auaunaga fa'apolofesa, e aofia ai ae le fa'atapula'aina i le tausiga fa'avae maa, su'ega o le soifua maloloina ma le lavea'i feavea'i. Faʻamaonia atoatoa le poto masani o le taʻavale a tagata taʻavale malosi fou ma faʻasaʻo le olaga o latou taʻavale.

E le gata i lea, o le polokalame a le CATL mini na faʻalauiloaina aloaia i le aso 10 o Aukuso. Mo tagata fou o le malosi o taavale, o lenei polokalame laiti e tuʻuina atu auaunaga e pei o le suʻeina o fesoʻotaiga, vaʻavaʻai taavale, filifilia o taavale, faʻaogaina o taavale, ma suʻesuʻega fou malosi. E ala i le atinaʻeina o laina i luga ole laiga, CATL e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga le lelei, faigofie, maualuga, ma tele-dimensional auaunaga.

Ua faia e le CATL se TO C eve5

"Pu'e le pepe taalo"

O se fesili e sili atu ona ou popole i ai o le auala e totogi ai le tau o lenei To C CATL New Energy Lifestyle Plaza?

A uma, afai e te le faʻatauina taʻavale, o le tau faʻamautu faʻaletausaga mo le tausia o se faleoloa tele tele o le a fai si maualuga. Fa'aopoopo i le tau o tagata faigaluega a se 'au fa'apitoa e sili atu i le 30 tagata, ma isi. E ui lava o le malo o Qingbaijiang e mautinoa lava o lo'o i ai le lagolago fa'avae tutusa, pe fa'apefea ona fa'agaoioia lenei fa'ata'ita'iga fou e aoga pea le su'esu'eina.

O le taimi lea ou te lei mauaina se tali. E masani foi lea. A uma mea uma, o se faʻataʻitaʻiga fou e umi se taimi e tali ai.

Ae ui i lea, o le taimi lenei o le tatalaina o le Life Plaza e mafai ona iloa moni le vaʻaiga ma le faʻatonuga a le CATL. Ua toe faʻamaonia foʻi e faapea "o le vaitaimi o Ningde o le a le fausia pe faʻatau atu taavale." O le mea moni, o le mea o loʻo faʻamoemoeina e le CATL e le o le fausiaina pe faʻatau atu taavale, ae ia tatala ma faʻafesoʻotaʻi le filifili siʻosiʻomaga atoa.

Ina ia saʻo, faʻaopoopo i oloa sili ona lelei ma le faʻatonutonuina o tau, o loʻo taumafai le CATL e fausia lona tolu moat: puʻeina mafaufau o tagata faʻaoga.

O le faoa faamalosi o mafaufau o tagata faaaoga o le malae taua tele lea mo tauvaga pisinisi. O le fa'atupuina ma le fa'atupuina o tomai fou e taua tele mo le manuia o atina'e i le lumana'i. O le "To C" fuafuaga a le CATL e faʻavae i luga o lenei manatu, ma o lona faʻamoemoe o le ave lea o le "To B" e ala i le "To C".

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se ata tifaga lauiloa "Catch the Baby" talu ai nei, o le upu tuai "amata i le pepe". Na mafaufau foi Ningde Times i lenei mea.

I le taimi o le asiasiga, na matou vaʻaia ai le vasega fou faʻasaienisi faʻalauiloa muamua na faia e le CATL. O le aofia o tamaiti uma. Sa latou faalogologo ma le totoa i le folasaga a Xia Xiaogang, sui faatonu o le Information Technology Center a Chengdu Nu. 7 Middle School, ma sisii ma le naunautai o latou lima e tali fesili. A matutua nei tamaiti, o le a matua mautu lo latou malamalama i le CATL ma le malosi fou. Ioe, Ideal o loʻo faia le mea lava e tasi i kamupani taʻavale.
E tusa ai ma ripoti, o lenei vasega itiiti o le a faia e le aunoa i le New Energy Life Plaza. I lena taimi, Life Plaza o le a valaʻaulia tagata atamamai ma tagata taʻutaʻua i matata o le malosi fou, siʻosiʻomaga ma le puipuiga o le siosiomaga e tuʻuina atu vasega i luga ole laiga e faʻasoa ai le malamalama fou o le malosi i luga o taavale, maʻa, puipuiga o le siosiomaga, zero-carbon ma isi autu.

E tusa ai ma le vaʻaiga a le CATL, o le potuaoga fou o le malosi o le a faigofie ona malamalama, faʻatagaina tagata faʻatau o vaitausaga uma e faigofie ona aʻoaʻoina ma suʻesuʻe mea lilo o le malosi fou.

A uma mea uma, o le suiga o le malosi e le maalofia. O le taimi lenei, ua maua e le CATL Energy Life Plaza le lagolago malosi mai le Malo o Chengdu Municipal ma le Qingbaijiang District Government, ma o le a faʻafesoʻotaʻi loloto kamupani taʻavale ma tagata faʻatau malosi fou e ala i faʻataʻitaʻiga mauoa, auaunaga faʻapolofesa, ma aafiaga sili, tatalaina se "fou" malosi fou. olaga. Ae mo le aoga o le C-end strategy a le CATL, i se upu, e umi se taimi e faʻamaonia ai.


Taimi meli: Aukuso-13-2024