• Le suiga o femalagaaiga lanu meamata a le BYD: o se vaitau fou o taavale malosi fou taugofie
  • Le suiga o femalagaaiga lanu meamata a le BYD: o se vaitau fou o taavale malosi fou taugofie

Le suiga o femalagaaiga lanu meamata a le BYD: o se vaitau fou o taavale malosi fou taugofie

Talu ai nei, na lipotia mai ai e faapea o le au taʻavale o Sun Shaojun na faʻaalia o loʻo i ai se "paʻepaʻe" faʻateleina i poloaiga fou mo fuʻa.BYDi le taimi o le Dragon Boat Festival. E oʻo mai ia Iuni 17, o le aofaʻi o poloaiga fou mo le BYD Qin L ma le Saier 06 ua sili atu i le 80,000 iunite, faʻatasi ai ma poloaiga faʻavaiaso e sili atu i le 100,000 iunite. O le si'itia i luga ole mana'oga ua fa'ailogaina ai se suiga tele i le maketi, e fa'ailoa ai le fa'atupula'ia o mana'oga mo BYD'staugofiema oloa tau le siosiomaga. Taavale malosi fou faauo.

1 (1) (1)

I le avea ai ma taʻitaʻi i le maketi fou o taavale afi a Saina, BYD e le gata o loʻo faia galu i totonu o le atunuʻu, ae faʻapea foʻi faavaomalo. O le faʻalauteleina o maketi a le kamupani i fafo ua ausia le manuia tele, ma o ana oloa o loʻo faʻatau lelei i atunuu e 83 ma itulagi i konetineta e ono. E taua le matauina o le BYD ua manumalo i le siamupini faʻatau i maketi taua e pei o Taialani, Pasila, Sigapoa, ma Kolomupia, faʻaalia le apili i le lalolagi atoa o taavale malosi fou a le BYD.

1 (2)

O se tasi o mea taua i le manuia o le BYD o lona ituaiga eseese o taavale malosi fou, e aofia ai le Ocean Series ma le Dynasty Series. O nei faʻataʻitaʻiga e ofoina atu le tele o filifiliga e faʻafetaui ai manaʻoga eseese ma manaʻoga o tagata faʻatau. O nei ta'avale malosi fou o lo'o fa'apipi'iina i ma'a mata'utia a le BYD, e mautu le fa'atinoga o le maa, umi le ola o le ma'a, ma le fa'aogaina lelei. O lenei mea e le gata ina faʻamautinoa le saogalemu o pasese, ae e maua ai foʻi se fale faʻatekonolosi atamai ma faʻataʻitaʻiga matagofie fafo, ausia ai se faʻafefiloi lelei o mea fou ma sitaili.

1 (3)

O le tautinoga a le kamupani i feoaiga lanu meamata ma atinae gafataulimaina o loo atagia i ana galuega i fafo, faatasi ai ma le tatalaina talu ai nei o lona uluai fale gaosi oloa i fafo i Uzbekistan ua faailogaina ai se tulaga taua tele. O le falegaosimea ua amata ona gaosia le Pese PLUS DM-i Champion Edition faʻateleina le gaosiga o le malosi fou, lea o le a faʻatau atu i le maketi atoa o Asia Tutotonu. E le gata i lea, o falegaosi oloa a le BYD i fafo i Thailand ma Pasila ua lata ona ulufale atu i le tulaga o le gaosiga, ma o le faalauteleina o maketi i fafo ma le tuputupu ae ua ulufale atu i se tulaga fou.

O le ulufale atu o le BYD i le malae fa'avaomalo ua atagia ai le naunautaiga o le BYD e fa'alauiloa femalagaiga lanu meamata ma ta'ita'ia se vaitau fou o ta'avale malosi fou taugofie. O le faamamafa a le kamupani i le faʻafouina ma le faʻaauau ua avea ai ma taʻitaʻi i le maketi fou o taavale afi i le lalolagi, faʻatulagaina tulaga fou mo fofo felauaiga faʻalelei.

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo ta'avale malosi fou, o le manuia o le BYD i maketi i totonu ma fafo e fa'aalia ai le fa'atupulaia o le lauiloa o ana oloa. O loʻo taulaʻi le BYD i le tulaga lelei, faʻatinoga ma atinaʻe gafataulimaina, avea ma paionia i le pisinisi fou o taavale afi ma taʻitaʻia le pisinisi o felauaiga i se lumanaʻi lanumeamata ma sili atu ona gafataulimaina.

I mea uma, o taunuʻuga mataʻina a le BYD i le matata o taavale fou malosi e faʻaalia ai le naunautaiga mausali a le BYD e faʻalauiloa le suiga o femalagaaiga lanu meamata. O le BYD e taʻitaʻia se vaitau fou o felauaiga gafataulimaina ma le tele o tau-lelei, faʻalelei le siosiomaga taavale fou malosi, faʻavaeina le faavae mo le taʻitaʻia o femalagaiga lanu meamata i le lumanaʻi.

imeli:edautogroup@hotmail.com

Telefoni / WhatsApp:13299020000


Taimi meli: Iul-04-2024