• BYD ua oʻo atu i lona 7 miliona taavale malosi fou o loʻo taʻavale mai le laina faʻapotopotoga, ma o le Denza N7 fou o le a faʻalauiloa!
  • BYD ua oʻo atu i lona 7 miliona taavale malosi fou o loʻo taʻavale mai le laina faʻapotopotoga, ma o le Denza N7 fou o le a faʻalauiloa!

BYD ua oʻo atu i lona 7 miliona taavale malosi fou o loʻo taʻavale mai le laina faʻapotopotoga, ma o le Denza N7 fou o le a faʻalauiloa!

I le aso 25 o Mati, 2024, na toe setiina ai e le BYD se faʻamaumauga fou ma avea ma taʻavale muamua i le lalolagi e taʻavale lana taavale malosi fou lona 7 miliona.O le Denza N7 fou na faʻaalia i le fale gaosi Jinan o se faʻataʻitaʻiga tuusao.
Talu mai le "miliona o taavale malosi fou na taʻavale mai le laina gaosiga" ia Me 2021,BYDua ausia se maualuga fou o le 7 miliona taavale i lalo ifo o le 3 tausaga.E le gata ina sili atu i le "vave" o ituaiga Saina, ae na tusia foi se taʻitaʻia O le tali atoatoa i le suiga o pisinisi tau taavale ma le molimau sili i le faʻavaveina o le atinaʻeina o femalagaaiga lanu meamata i le lalolagi.

a

I le 2023, na faʻatau atu ai e le BYD le aofaʻi o le 3.02 miliona taʻavale i le tausaga atoa, ma toe faʻatumauina ai le igoa o le lalolagi fou malosi faʻatau taavale.Ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le Champion Edition i le tausaga talu ai ma le "tau tutusa mo penisini ma le eletise", na faʻalauiloa e le BYD le faʻataʻitaʻiga o le Honor Edition ia Fepuari o lenei tausaga, ma tatalaina ai se vaitau fou lea "e sili atu le taugofie o le eletise nai lo le penisini"!I tua atu o lenei mea o loʻo i ai le fesoʻotaʻiga mamana na fausia e le fua faʻatatau a le BYD ma le lelei o le filifili pisinisi atoa.

I le taimi nei, o le vaiaso e tasi o le faʻaogaina o taavale fou malosi i Saina ua sili atu i le 48.2%, faʻamauina le maualuga.O loʻo faʻamoemoe o le a sili atu i le 50% le faʻaogaina o taavale fou i le isi tolu masina.BYD nofoia le 7 o le pito i luga 10 pasese taavale faʻatau i le vaiaso lona tolu o lenei masina.BYD o le a faʻamalosi i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻalavelave faʻalavelave e faʻaleleia ai le gaosiga ma faʻaleleia ana tulaga lelei tau pisinisi o le fua ma le faʻatulagaina e fesoasoani i le suiga lanumeamata ma le maualalo-carbon ma le atinaʻeina o pisinisi tau taavale.

e

I le vaitaimi taua o le suiga o le fausaga o le fale gaosi oloa, o le fuafuaga tau maketi a le BYD mo le atinaʻeina o le tele o ituaiga ua ausia ni taunuuga mataʻina.BYD Brand Dynasty丨Osean,Denza Brand, Fa'ailoga YangWang, ma Fangbao BrandI le tausaga talu ai, e tele faʻataʻitaʻiga ua manumalo i le siamupini faʻatau i vaega taʻitasi maketi.O le fa'ata'ita'iga muamua "YangWang U8" o lo'o va'ava'ai i ai fa'ailoga maualuluga e ausia 5,000 iunite i lenei masina.Na o le 132 aso na faia, faʻamauina se faʻamaumauga mo le faʻatau vave o se faʻataʻitaʻiga SUV miliona i Saina.I le avea ai ma sui taʻavale atamai taʻutaʻua a le BYD, o le Denza N7 fou o le faʻailoga taugata Denza o le a faʻalauiloaina aloaia i le aso 1 o Aperila. fale.Fa'ata'ita'iga sili!Faatelevave le sifi atamai afa lona lua!

i

Fa'atekonolosi ta'uta'ua, oloa maualuga, ma se filifili fa'apisinisi atoatoa ua fa'afiafiaina ai le BYD e le to'atele o tagata fa'atau.I lalo o le mamanu fou o le tatalaina o le tulaga maualuga, BYD o loʻo faʻaaogaina le maketi o le lalolagi ma ulufale atu i le vaʻaiga a tagata faʻaoga lalolagi.I le tausaga na teʻa nei, na sili atu ai le 240,000 iunite faʻatau atu a le BYD i fafo, o le faʻatupulaia o le 337% i lea tausaga ma lea tausaga, ma avea ai ma faʻailoga Saina ma le tele o le faʻatau atu o taavale malosi fou i le 2023. E oʻo mai i le taimi nei, ua ulufale le BYD i atunuu e 78. ma itulagi i le salafa o le lalolagi, ma ua teu faafaigaluega ma fausia falegaosimea i Pasila, Hanikeri, Taialani ma isi itulagi i fafo, ma avea ma "kata pisinisi fou" a Made in China.

O le tausaga nei, o le BYD o le a tuʻufaʻatasia ma le 2024 European Cup e laa i luga o le laufanua lanumeamata, ma avea ma uluai taʻavale malosi fou e auai i le European Cup ma le uluai taʻavale Saina e galulue faʻatasi ma le Ipu a Europa.I le lumanaʻi, o le BYD o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina ma faʻalolotoina se faasologa o fesoʻotaʻiga faʻapitonuʻu i luga o oloa mai fafo, tekinolosi ma faʻailoga, ma faʻalauteleina le pisinisi taʻavale a le lalolagi e faʻavavevave i le vaitau fou o le malosi.

o

Toe tepa i tua i le taimi ua tuanaʻi, ina ua maeʻa le sili atu ma le 20 tausaga o galuega faʻapitoa faʻapitoa, ua avea le BYD ma uluaʻi faʻailoga Saina i le pisinisi taʻavale a Saina e ulufale atu i luga o le sefulu faʻatau i le lalolagi i le 70 tausaga.I le taimi nei, o le tu i luga o le faʻailoga fou o le 7 miliona, o le a le faʻagaloina e le BYD lona faʻamoemoe muamua, faʻaauau pea ona faʻalagolago i tekinolosi autu ma le lelei o le vaega atoa o alamanuia, faʻalauiloa atili tekinolosi poloka ma oloa maualuga, fausia se lalolagi faʻaaloalogia. fa'ailoga, ma ta'ita'ia le lalolagi.O lo'o suia i luma le pisinisi fou o taavale afi!


Taimi meli: Apr-16-2024