• BYD faʻalauiloa aloaʻia "le nofoaga na fanau mai ai le taʻavale hybrid muamua a le lalolagi"
  • BYD faʻalauiloa aloaʻia "le nofoaga na fanau mai ai le taʻavale hybrid muamua a le lalolagi"

BYD faʻalauiloa aloaʻia "le nofoaga na fanau mai ai le taʻavale hybrid muamua a le lalolagi"

BYDfa'aalia aloa'ia "le nofoaga na fanau ai le lalolagi muamuataavale hybrid plug-in"

I le aso 24 o Me, na faia aloaia ai le sauniga o le "The Birthplace of the World's First Plug-in Hybrid Vehicle" i le BYD Xi'an High-tech Industrial Park.I le avea ai ma paionia ma faʻataʻitaʻi o tekonolosi faʻapipiʻi i totonu o le atunuʻu, o le taʻavale muamua a le BYD na faʻapipiʻiina faʻapitoa i Xiʻan i le 2008, o lea e taua tele ai le paka fale gaosi oloa a Xiʻan i le BYD.

v (1)

O le "Birthplace of the World's First Plug-in Hybrid Vehicle" o loʻo faʻaalia ai foliga o le numera "1", e le gata ina faʻaalia ai o le nofoaga lea na fanau mai ai le muamua BYD plug-in hybrid model, ae faʻaalia ai foi. Su'esu'ega ma taumafaiga a le BYD., gaosiga ma faʻatau, o loʻo matou taumafai e avea ma taʻitaʻi i le alamanuia, tuʻuina atu tekinolosi sili atu ma sili atu i tagata faʻatau, ma faʻatuina le liʻo taʻavale a le BYD i le lalolagi atoa.

v (2)

I le amataga o Tesema 2008, o le taʻavale muamua faʻapipiʻi faʻapipiʻi a le lalolagi, BYD F3DM, na gaosia tele i Xi'an BYD High-tech Industrial Park.O le DM (Dual Mode) tekinolosi lua-mode faʻapipiʻiina i luga o lenei faʻataʻitaʻiga aloaʻia paionia le auala eletise eletise eletise mo taavale, ma faʻalauiloa ma iloa le auala faʻataʻitaʻi o le "faʻaaogaina eletise mamao ma le faʻaogaina o le suauʻu mamao".O sea manatu fou atonu na faitioina i lena taimi, ae o lea e foliga mai o le manatu o le BYD e mautinoa lava le alualu i luma ma le taʻitaʻia.O lenei mea e le gata o se faʻalavelave i pa puipui faʻapitoa, ae e solia ai foʻi tapulaʻa i luga o nofoaga faʻapolofesa faʻapipiʻiina, faʻatagaina le suauʻu ma mama O le tuʻufaʻatasia o le eletise ma le eletise e maua ai e tagata faʻatau le tele ma sili atu le manaia o le taʻavale ma le faʻatinoina o le eletise.

v (3)

I le toe tepa i tua i le talafaasolopito o le atinaʻeina o le BYD, e le faigata ona iloa o le kamupani muamua a le lalolagi e atiaʻe tekinolosi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, na ulufale ai BYD i le pisinisi taʻavale i le 2003 ma o ia o le tagata muamua na iloa o le faʻalauteleina o malosiaga tuʻufaʻatasia o le a faʻalauteleina ai le televave o le atinaʻe. le faletaavale atoa., o lea na matou amata ai suʻesuʻega ma atinaʻe o faʻataʻitaʻiga hybrid.

I le maeʻa ai o augatupulaga e fa o le faʻaleleia o tekonolosi ma le faʻafouina, na faʻalagolago foi le BYD i le mautu ma le maualuga o ana oloa e faʻavae ai le tulaga masani o le plug-in hybrid technology i le fanua o le eletise eletise.Pe o le maketi i totonu o le atunuʻu poʻo le maketi faavaomalo, pe a oʻo mai i tekinolosi faʻapipiʻi, BYD e tatau ona vaʻaia.

v (4)

Ona o ia tekinolosi ma oloa na faʻateleina ai le faʻatauga faʻataʻitaʻiga a le BYD i le 30 taimi i le na o le tolu tausaga mai le 2020 i le 2023, mai le 48,000 taʻavale i le 2020 i le 1.43 miliona taʻavale i le 2023. I aso nei, o le BYD's plug-in hybrid models rank. muamua i le lalolagi i le faatauina atu, ma o lona vaega i Saina ua oo atu i le 50%.O lona uiga o ta'avale fa'apipi'i uma e lua e fa'atau atu i le maketi a Saina, e tasi le BYD.

E ui lava ua ausia e le BYD ia taunuuga mataʻina, o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekonolosi fou e leʻi taofia.I lenei sauniga faʻaalia, na faʻaalia ai foi e le BYD ni tala fou.I le aso 28 o Me, BYD's 5th-generation DM O le a tuʻuina atu tekinolosi i Xiʻan.O lenei tekinolosi o le a toe setiina se faamaumauga fou mo le maualalo o le suauu.I le taimi lava e tasi, o le a faʻaleleia atili le malosi ma le faʻatinoga o le taʻavale, lea o le a toe faʻaleagaina ai le manatu o tagata faʻatau i taavale afi masani.

v (5)

I le taimi nei, o lo'o i ai pea le tulaga fa'alilolilo o le fa'atekonolosi lona lima o tupulaga DM.Matou te matua tulimatai atu foi i le tatalaina aloaia o lenei tekinolosi, ina ia aumaia ai le tele o oloa lelei i tagata faʻatau.Se'i o tatou tulimata'ia le fonotaga fou e fa'alauiloa ai tekonolosi i Xi'an i le aso 28 o Me. Bar.


Taimi meli: Me-29-2024