• BYD Pule: A aunoa ma Tesla, e le mafai ona atiaʻe le maketi o taavale eletise i le lalolagi i aso nei
  • BYD Pule: A aunoa ma Tesla, e le mafai ona atiaʻe le maketi o taavale eletise i le lalolagi i aso nei

BYD Pule: A aunoa ma Tesla, e le mafai ona atiaʻe le maketi o taavale eletise i le lalolagi i aso nei

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, Fepuari 26, BYD sui peresitene o Stella LiI se faatalanoaga ma Yahoo Finance, na ia taʻua Tesla o se "paaga" i le eletiseina o le vaega o felauaiga, ma matauina o Tesla na faia se sao taua i le fesoasoani i le lauiloa ma le aoaoina o tagata lautele e uiga i le eletise. taavale.

asd (1)

Fai mai Stella na te le manatu o le maketi o taavale eletise i le lalolagi o le a i ai i le taimi nei e aunoa ma Tesla.Na ia fai mai foi o le BYD e "faʻaaloalo tele" mo Tesla, o se "taʻitaʻi maketi" ma o se mea taua i le faʻauluina o pisinisi taʻavale e faʻaaogaina tekinolosi sili atu ona gafatia. o le maketi o taavale eletise i le lalolagi e mafai ona tupu vave.E tele la lo matou fa’aaloalo ia i latou.Ou te vaʻaia i latou o ni paaga e mafai ona fesoasoani faʻatasi i le lalolagi atoa ma faʻatautaia le suiga o maketi i le eletise."" Na faamatalaina foi e Stella le tagata fai taavale e faia taavale i totonu o afi afi e pei o "tagata tauva moni," ma faaopoopo atu e faapea o le BYD e vaai ia te ia lava o se paaga i taavale eletise uma, e aofia ai Tesla. Na ia faaopoopo mai: "O le tele o tagata e aafia i le gaosia o taavale eletise, sili atu mo le alamanuia.Na saunoa Musk e uiga i le BYD i le taimi ua tuanaʻi ma le faʻafetai faapena, fai mai i le tausaga talu ai o taavale a le BYD sa "matua tauva i aso nei."

asd (2)

I le kuata lona fa o le 2023, BYD sili atu Tesla mo le taimi muamua e avea ma taʻitaʻi o le lalolagi i taavale eletise.Ae i le tausaga atoa, o le taʻitaʻi o le lalolagi i taʻavale eletise o loʻo tumau pea Tesla.I le 2023, na ausia ai e Tesla lana sini o le tuʻuina atu o le 1.8 miliona taʻavale i le lalolagi atoa. Ae ui i lea, na fai mai Tesla CEO Elon Musk na te vaʻaia Tesla e sili atu le faʻaogaina o le atamai ma le robotics kamupani nai lo na o se faʻatau taavale.


Taimi meli: Mati-01-2024