• Ina ua uma ona auai i lenei "taua", o le a le tau o le BYD?
  • Ina ua uma ona auai i lenei "taua", o le a le tau o le BYD?

Ina ua uma ona auai i lenei "taua", o le a le tau o le BYD?

BYDo lo'o fa'aogaina i ma'a malo, ma o le CATL fo'i e le'o nofonofo.

Talu ai nei, e tusa ai ma le tala a le lautele "Voltaplus", BYD's Fudi Battery na faʻaalia le alualu i luma o maʻa uma-malo mo le taimi muamua.

I le fa'ai'uga o le 2022, na fa'ailoa mai e ala o fa'asalalauga fa'apitoa e fa'apea, o le ma'a malo-mautu uma na fa'aalu e le BYD mo le ono tausaga o atina'e ua lata ina fa'alauiloa.I lena taimi, o le poloketi na taʻitaʻia e Ouyang Minggao, o se tagata aʻoga o le Saina Academy of Sciences ma se polofesa o le Iunivesite o Tsinghua, ma isi faufautua faʻapitoa e toʻatolu na auai i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o galuega.O se galuega fa'avae autu a le atunu'u.

aaa ata

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu i lena taimi, o le eletise le lelei o le maʻa-malo e faʻaaogaina mea e faʻavae i luga o le silicon, ma o le malosi malosi e faʻamoemoe e oʻo atu i le 400Wh/kg.A maeʻa faʻatusatusaga, o le malosi o le malosi o maʻa malo-malo e sili atu i le faaluaina o maʻa mata a le BYD.E le gata i lea, o ona auala faʻapitoa e lua, oxide solid-state maa ma sulfide solid-state maa, ua maeʻa le gaosiga ma e mafai ona faʻataʻitaʻiina i luga o taavale.

Ae ui i lea, e leʻi oʻo i se taimi talu ai nei na matou toe faʻalogo ai e uiga i le alualu i luma o le maa a le BYD.

b-ata

E tusa ai ma tau o le maa malo, o le aofaʻiga o mea BOM tau o loʻo fuafua e faʻaititia i le 20 i le 30 taimi i le 2027, ma o le tau o le gaosiga o le a faʻaititia e le 30% i le 50% e ala i le faʻaleleia o fua o oloa + fua faʻatatau + faʻagasologa optimization. , ma isi, ma e fa'amoemoe e iai se tau fa'atauva'a.


Taimi meli: Iuni-20-2024