• 2024 ORA 401km Ituaiga mamalu, Punavai Tulaga Maulalo
  • 2024 ORA 401km Ituaiga mamalu, Punavai Tulaga Maulalo

2024 ORA 401km Ituaiga mamalu, Punavai Tulaga Maulalo

Fa'amatalaga Puupuu:

O le 2024 ORA EV 401km Honor model o se faʻataʻitaʻiga eletise mama mama. E na'o le 0.5 itula e fa'atau vave ai ma e iai le laina eletise mama CLTC e 401km. O lo'o fa'apipi'iina i se fa'aalo fa'amata'aga ma se uili pa'u.

O le matou kamupani e auina atu i fafo taavale e avea ma punaoa muamua.

O lo'o i ai a matou auala felauaiga atoatoa ma fa'ailoga atoatoa.


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

PARAMETER FAAVAE

Gaosimea Mota Tele Wall
Tulaga Ta'avale la'ititi
Ituaiga malosi eletise mama
Vaega eletise CLTC(km) 401
Taimi e fa'aola vave le ma'a(h) 0.5
Taimi fa'aola lemu le ma'a(h) 8
Va'aiga vave o le ma'a(%) 30-80
Malosi maualuga (kW) 135
Tulaga maualuga(Nm) 232
Fauga o le tino 5-faitotoa,5-nofoa hatckback
afi(Ps) 184
Umi*lautele*maualuga(mm) 4235*1825*1596
Au'aunaga mamafa(kg) 1510
Umi(mm) 4235
Lautele(mm) 1825
Maualuluga(mm) 1596
Uiga ta'avale(mm) 2650
Fa'avae uili pito i luma(mm) 1557
Fa'avae uili pito i tua(mm) 1557
Fauga o le tino Ta'avale lua vaega
Numera o nofoa(ta'itasi) 5
Numera o faitoto'a(ta'itasi) 5
ituaiga ki ki mamao
ki Bluetooth
Ituaiga moli E mafai ona tatalaina le malamalama mata'utia
Laulau lanu pulea tutotonu Pa'i le mata LCD
Fa'atonu le tele o lau mata 10.25 inisi
Mea e fai ai le uili pito
Sii mamanu Sifi faaeletonika
Mea nofoa Pa'u fa'atusa
Galuega nofoa pito i luma fa'avevela
fa'avevela
massage

 

FAFO

Fuafuaga foliga: O foliga vaaia o le 2024 ORA EV e faʻaaogaina se mamanu tuai. O le pito i luma o le taʻavale o loʻo i ai se numera tele o elemene piʻo e lapotopoto ma tumu, ma faʻaalia manino i itu uma e lua. O moli ulu e lapotopoto i le mamanu, faʻapipiʻiina i le tapuni ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina, ma faʻapipiʻi fasi pepa teuteu chrome i itu uma e lua o le pito i lalo.

ora1

Molī ulu ma moli i tua: O moli o se mamanu "fantasy retro cat's eye", e faigofie ma lapotopoto. O moli i'u o se mamanu e ala i-ituaiga ma se tulaga maualuga ma faʻaaoga puna moli LED. Fa'aauupegaina i fa'alava maualuga fetuutuunai.

Fuafuaga o le tino: O le 2024 ORA EV o loʻo faʻatulagaina o se tamaʻi taavale. O laina pito o le taʻavale e malu ma tumu, o le pito i tua o le taavale e faigofie, o moli o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻamalama pito i tua, ma le tulaga maualuga.

ora2

LOTO

Avanoa mafanafana: O le 2024 ORA EV e sau faʻatasi ma nofoa paʻu faʻataʻitaʻi, o le avetaʻavale autu e faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le eletise, o nofoa pito i luma e faʻafefe, vevela, ma faʻafefe, ma o le nofoa pasese ua faʻapipiʻiina i le eletise.

ora3

Avanoa i tua: O le nofoa pito i tua o le 2024 ORA EV e leai se mea e fa'amautu ai lima ma se ulu i le ogatotonu. O le ogatotonu o le fola o loʻo faʻatu i luga teisi, faʻatasi ai ma taimane suʻi i le pito i luga o le nofoa pito i tua ma faʻailoga faʻasaga i lalo.

Fa'aaluga o le la: Fa'aauupegaina i se fa'aalo fa'amalama ma se paolo eletise eletise.

O nofoa pito i tua e mafai ona gaugau i lalo: O nofoa pito i tua o le 2024 ORA EV e mafai ona gaugau i lalo faʻatusatusa, faʻafaigofie le faʻaogaina o avanoa.

Nofo pa'u: O le pito i luga o le pito i tua ua mamanuina i foliga taimane, o le pito i luga o le paʻu lamolemole, o le pito i lalo o le foliga o fasipepa tuʻusaʻo, ma le pito i luga e faʻafefe.

ora4

Smart Cockpit: O le vaega pito i luga o le 2024 ORA EV center console e faia i mea vaivai, faʻatasi ai ma se mamanu tutusa, lanu pito i luga ma lalo o le lanu, o se ea ea i totonu o le ogatotonu, faʻatasi ai ma teuteuga chrome, ma le faʻamafanafanaga pito i lalo o le. se mamanu vaevae.

ora5

Vaega meafaigaluega: O le aveta'avale o le 7-inisi mea faigaluega laulau. O le ogatotonu o le lau e mafai ona sui e faʻaalia ai le tulaga o taavale ma faʻamatalaga. O le itu taumatau e faʻaalia ai le saoasaoa. E lua li'o i le agavale ma le taumatau o le lau, lea e fa'aalia ai le ola ma'a ma le toe fa'aleleia o le malosi.

Nofoaga fa'atonu mata: O lo'o i ai le mata 10.25-inisi i le ogatotonu o le fa'amafanafanaga tutotonu, lea e lagolago ai feso'otaiga 4G ma fa'aleleia OTA. E mafai ona fa'afeso'ota'i i telefoni fe'avea'i e ala ile CarPlay ma Hicar. Fa'atulagaina o ta'avale, musika, vitio ma isi fa'afiafiaga e mafai ona va'aia i luga o le lau.

Uilauli e lua: O le 2024 ORA EV foeuli e faʻaaogaina se mamanu e lua-lau, suʻisuʻi lanu e lua, faiga faʻasolosolo, afifi paʻu, lagolago faʻamafanafana uili, ma faʻamau i le itu taumatau e mafai ona pulea le faʻatautaia o le folau.

ora6

Fa'amau fa'atonu: O lo'o i ai se laina o fa'amau fa'atonu i lalo o le fa'amafanafanaga tutotonu, fa'atasi ai ma se foliga toe fa'afo'i fa'atasi ma se mea fa'apipi'i chrome, lea e masani ona pulea ai le ea malulu.

Le fa'aogaina uaealesi: O le laina pito i luma o lo'o fa'apipi'iina ma se pa'u uaealesi, o lo'o i luma o le fa'amaufa'atotonugalemu, lea e lagolagoina ai le 50W le fa'aogaina o le uaea ma ua galo ai le telefoni feavea'i galuega fa'amanatu.

Taulaga fa'atosina vave: O fa'asologa uma o le 2024 ORA EV e lagolagoina le fa'atonu vave. O le 30-80% o le fa'atonuina vave e mana'omia le 30 minute, ma le fa'agesegese o le molia e 8 itula. O lo'o i le itu taumatau pito i luma o le ta'avale le uafu fa'apipi'i fa'avave, ma o lo'o i le itu agavale pito i luma o le ta'avale le uafu fa'agesegese.

ora7

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

    oloa fa'atatau

    • ORA GOOD CAT 400KM, Morandi II Anniversary Light Fiafia i le EV, Punavai Tulaga Maualuga pito maualalo.

      ORA GOOD CAT 400KM, Morandi II Fa'amanatuga Ligh...

      Fa'amatalaga Fa'amatalaga (1) Fa'aaliga foliga: Fa'ailoga pito i luma: Molī ta'ita'i: O moli e fa'aogaina ai fa'apogai moli e maua ai le malamalama sili atu ma le va'aia, fa'apea fo'i ma le fa'aitiitia o le malosi. Moli o le ao: Faʻapipiʻiina i moli o le ao e faʻateleina ai le vaʻaia o le taʻavale i le ao. Lamepa puao pito i luma: Tuuina atu faʻaopoopoga faʻamalamalamaga e faʻaleleia ai le saogalemu o le avetaavale i le puao poʻo le leaga o le tau. Faitotoa lanu tino ha...