• 2024 NIO ES6 75KWh, Punavai Tulaga Maulalo
  • 2024 NIO ES6 75KWh, Punavai Tulaga Maulalo

2024 NIO ES6 75KWh, Punavai Tulaga Maulalo

Fa'amatalaga Puupuu:

O le 2024 NIO ES6 o se SUV eletise mama mama ma le CLTC eletise eletise mama o 625km.


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

PARAMETER FAAVAE

Gaosimea NIO
Tulaga SUV tetele
Ituaiga malosi eletise mama
CLTC Eletise Tele(km) 500
Malosi maualuga (kW) 360
Tulaga maualuga(Nm) 700
Fauga o le tino 5-faitotoa,5-nofoa SUV
afi afi 490
Umi*Lātele*Mōluga(mm) 4854*1995*1703
0-100km/h fa'avavevave (s) 4.5
Saosaoa maualuga(km/h) 200
Ta'avale fa'amaonia 3 tausaga po o le 120,000
Au'aunaga mamafa(kg) 2316
mamafa o le uta maualuga(kg) 1200
Umi(mm) 4854
Lautele(mm) 1995
Maualuluga(mm) 1703
Uiga ta'avale(mm) 2915
Fa'avae uili pito i luma(mm) 1711
Fa'avae uili pito i tua(mm) 1711
Numera o nofoa(ta'itasi) 5
Numera o faitoto'a(ta'itasi) 5
Numera o taavale afi afi fa'alua
Fa'atonuga afi Luma + tua
CLTC Eletise Tele(km) 500
Galuega fa'atosina vave lagolago
Lau lanu e pulea totonu Pa'i le mata LCD
Tele ole lau ole ogatotonu 12.8 inisi
Mea e puipui ai le ogatotonu AMOLED
Mea e fai ai le uili pito
Sii mamanu Su'ega au fa'aeletonika
Fa'amanatuga uili
Mea nofoa Pa'u fa'atusa
Galuega nofoa pito i luma Fa'avevela

FAFO

Faʻaaliga foliga: Faʻaaogaina se gagana faʻataʻitaʻiga a le aiga, o le mamanu pito i luma e faigofie, faʻatasi ai ma laina vaivai ma se malosi malosi e tolu-dimensional. O loʻo faʻapipiʻiina i se tapuni tapuni ma vaelua moli, ma faʻapipiʻiina ma se lidar i luga.

2024 NIO

Fuafuaga o le tino: Faʻatulagaina e pei o se SUV lapopoa, o le itu o le taʻavale e faigofie, faʻatasi ai ma se mamanu faʻamalama faʻamalama laina, faʻapipiʻiina ma faʻamau faitotoʻa natia, ma se pito pito i tua atoa. Fa'apipi'iina i moli fa'asolosolo fa'asolosolo.

Molī: Faʻapipiʻiina i moli vaelua ma ala-ituaiga taillights, o le faiga atoa o loʻo faʻaogaina faʻapogai malamalama LED, faʻapipiʻiina i geometric multi-beam molī ma moli moli pito i luma, ma lagolagoina le fetuutuunai mamao ma latalata galuega faʻalava.

LOTO

Smart Cockpit: O le NIO ES6 center console o loʻo faʻaauauina le mamanu o le aiga, faʻaaogaina se sitaili mamanu laʻititi, faʻatasi ai ma se vaega tele o afifi paʻu, faʻapipiʻiina i fafo o le ea natia, ma le pito i luga o le fafie laupapa e tafe atu i totonu o le ogatotonu.

NIO EV

Vaega o meafaigaluega: I luma o le avetaʻavale o loʻo i ai le 10.2-inisi LCD mea faigaluega faʻapipiʻi atoa ma se mamanu faʻaoga faigofie. O le itu tauagavale o loʻo faʻaalia ai le saoasaoa, ola o le maa, ma isi. O le itu taumatau e faʻaalia ai le taʻavale, musika, faʻamatalaga o taavale, ma isi.

Nofoaga faʻatonu mata: I le ogatotonu o le faʻamafanafanaga ogatotonu o loʻo i ai le 12.8-inisi AMOLED mata, faʻapipiʻiina i le Qualcomm Snapdragon 8155 chip, faʻaogaina le NOMI system, lagolagoina le 5G network, ma le faʻaogaina o taavale, faʻaogaina o le ea, ma galuega faʻafiafia e mafai ona pulea. i le taavale.

df62f52b2421236eef133d0d1b5bbb5

Pa'u pa'u uili: NIO ES6 e sau fa'atasi ma se pa'u pa'u uili, lea e fa'aaogaina se mamanu e tolu-lave ma lagolagoina le fetuuna'iga eletise.

NOMI: O le pito i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu o le NIOES6 ua faʻapipiʻiina i le NOMI interactive screen, lea e mafai ona sui e tusa ai ma le tulaga fafagu leo. Eseese leo poloaiga e fetaui ma fa'amatalaga fa'aaliga eseese.

Outlet ea natia: NIOES6 faʻaaogaina se mamanu faʻaogaina o le ea natia, lea e alu i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu. E o'o mai fa'ata'ita'iga fa'atasi ai ma le fa'a'a'a'a fa'a otometi ma lagolagoina le fetuunaiga o sone vevela.

Le fa'aogaina o le leai o se mea: NIO ES6 ua fa'apipi'iina i le laina pito i luma, lea e lagolagoina ai le 40W ma o lo'o i ai se mea e le fa'ase'e.

f3fe929c09dd34d13855ce7dd20414f

Avanoa fa'alelei: NIO ES6 e sau fa'atasi ma nofoa pa'u fa'atusa.

NIO SUV

Nofo i tua: O le fogafale pito i tua o le NIO ES6 e mafolafola, o le umi o le nofoa nofoa ogatotonu e tutusa ma lena i itu uma e lua, ma le nofoa i tua e lagolagoina le fetuutuunaiga eletise. O le nofoa pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina i le 6.6-inisi mata faʻatonutonu e tuʻufaʻatasia ai le ea malulu, galuega nofoa, fetuutuunaiga musika, ma isi.

2024 NOFOA NIO

Faʻamafanafana nofoa: E mafai ona pulea le faʻavevela nofoa pito i tua i luga o le lau faʻatonutonu pito i tua, ma e tolu tulaga faʻafetaui.

Fetuuna'iga nofoa fa'amaufa'ailoga: O le laina pito i tua o le NIO ES6 ua fa'apipi'iina i le fa'aogaina o le pito i tua o le eletise. O le nofoa pito i tua o le pasese e mafai ona fetuunai tutoʻatasi, ma faʻamau fetuutuunai o loʻo tu i itu uma e lua o le nofoa.

Nofo i tua gaugau i lalo: O nofoa pito i tua e mafai ona gaugau i lalo tutoatasi ma e mafai ona tuufaatasia pe a manaomia e faateleina ai le gafatia uta.

Fa'amau Pule: O pito pito i luma ma tua ma tua o le nofoa pasese e mafai ona fetuutuunai i luga o le pito i tua.

Masiofo Passenger: E mafai ona faʻapipiʻi le Masiofo Passenger, faʻapipiʻiina i le vae eletise ma vae malolo. Ole aofa'iga ole 22-auala fetuutuunaiga eletise, fa'atasi ai ma le tasi-fa'amau zero-kalave faiga.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

    oloa fa'atatau