• 2024 NETA L Fa'alautele-lautele 310, Punavai pito sili ona maualalo
  • 2024 NETA L Fa'alautele-lautele 310, Punavai pito sili ona maualalo

2024 NETA L Fa'alautele-lautele 310, Punavai pito sili ona maualalo

Fa'amatalaga Puupuu:

O le 2024 NETA L Extended Range 310 Flash Charging Red Version o se fa'alautele va'aiga medium-sized SUV fa'atasi ma le WLTC mama eletise laina ole 210km ma le CLTC mama eletise laina ole 310km. E na'o le 0.32 itula e fa'atauina ai le taimi.

O lo'o i ai a matou sapalai muamua, fa'ato'a fa'avasega, ma tau sili ona lelei.


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

PARAMETER FAAVAE

Gaosimea United Motors
Tulaga SUV tetele
Ituaiga malosi Fa'alautele-lautele
WLTC Eletise Va'aiga(km) 210
CLTC Eletise Tele(km) 310
Taimi e fa'aola vave le ma'a(h) 0.32
Va'aiga vave o le ma'a(%) 30-80
Malosi maualuga (kW) 170
Tulaga maualuga(Nm) 310
Pusa ta'avale Fa'asalalauga ta'itasi-saosaoa
Fauga o le tino 5-faitotoa, 5-nofoa SUV
afi(Ps) 231
Umi*lautele*maualuga(mm) 4770*1900*1660
0-100km/h fa'avavevave (s) 8.2
Saosaoa maualuga(km/h) 180
Au'aunaga mamafa(kg) 1950
Umi(mm) 4770
Lautele(mm) 1900
Maualuluga(mm) 1660
Ituaiga moli E mafai ona tatalaina le malamalama mata'utia
Mea e fai ai le uili pito
Sii mamanu Sifi faaeletonika
Mea nofoa Pa'u fa'atusa
Galuega nofoa pito i luma Fa'avevela
Savili
Masi
Sipika fa'anofoa ulu

 

FAFO

Fuafuaga foliga: O le pito i luma o le 2024NETA L o loʻo i ai se mamanu faigofie, faʻatasi ai ma le vaega malamalama ma le faʻaogaina o le ea tafatolu e fai ai se "X". I lalo ifo o loʻo i ai se faʻalava trapezoidal ma togitogi chrome teuteuga.

p1

Fuafuaga o le tino: NETA o loʻo faʻatulagaina e pei o se SUV lapopoa, faʻatasi ai ma se mamanu faigofie itu ma se taualuga faʻagata; o le pito i tua o le taʻavale e tumu i foliga ma faʻapipiʻiina i ala-ituaiga taillights.

p2

LOTO

Smart Cockpit: O le NETA L center console e faʻaogaina se faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se mamanu faigofie, afifi i se vaega tele o mea vaivai, ma se laulau teuteu siliva e tafe atu i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu.

9a90e04b9a1d33d01c84435d7776d87

O le faʻataʻitaʻiga o le nofoaga autu: O loʻo i ai se mata 15.6-inisi i le ogatotonu o le faʻamafanafanaga tutotonu, faʻaogaina le NETA OS system, faʻapipiʻiina i le Qualcomm Snapdragon 8155P chip, ma se faleoloa faʻapipiʻi, lea e mafai ona e sii maia ma faʻaoga talosaga e pei o le iQiyi ma QQ Musika.

9424419a286ddba61c3cd6be2841ea0

Vaega o meafaifaaili: O le meafaifaaili a le NETA L o lo'o i ai se foliga tino, ma le saoasaoa o loʻo faʻaalia i le ogatotonu, faʻamatalaga o mea faigaluega o loʻo faʻaalia i le itu taumatau, ma faʻamatalaga ola o le maa o loʻo i lalo.

adfa01b4b9d7686fa77811a73700856

Mata o pasese: NETA L lanu mumu ua faʻapipiʻiina i le 15.6-inisi lau pasese, lea e masani ona maua ai faʻafiafiaga mo le pasese. E mafai ona faʻaogaina APPs e pei o iQiyi, QQ Music, Himalaya, ma isi, ma e mafai foi ona pulea le ea ma le faʻamafanafanaina o le nofoa pasese. Uli faʻataʻavalevale: NETA L ua faʻapipiʻiina i se uili e tolu-lau, afifi i le paʻu, teuteuina i paʻu lanu uliuli maualuga i itu uma e lua, ma faʻapipiʻiina i faʻamau faʻapipiʻi. Faʻafeiloaʻi taga: Faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le eletise eletise, faʻaaogaina se mamanu taga, o loʻo i le pito i tua taumatau o le uili, ma tuʻufaʻatasia ma se kili avetaʻavale fesoasoani. NETA L ua faʻapipiʻiina i nofoa paʻu faʻataʻitaʻi, o le pito i tua e teuteuina i le suʻi taimane, ma o le laina pito i luma o loʻo faʻapipiʻiina i nofoa faʻamafanafana, ea, massage ma ulu ulu.

p7

Nofo-kalave nofoa: O le pai-pailate ua faʻapipiʻiina i se nofoa e leai se kalave faʻatasi ma le eletise vae malolo ma lagolagoina le faʻaoga SPA e tasi.

ae35fb864c2552be5668f45a72a71c5

Avanoa i tua: O le fogafale pito i tua o NETA L e mafolafola, o nofoa nofoa e faʻapipiʻiina mafiafia, e lagolagoina le 4/6 fua faʻasaga, ma nofoa pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina i nofoa vevela.
O le pupuni pulea tutotonu e mafai ona pulea le galuega faamafanafana nofoa. E mafai ona fetuutuunai le ea ma le mafanafana i tulaga e tolu. E mafai foi ona fetuutuunai le nofoa massage faiga ma pasese zero-kalave faiga.
Pusa pusaaisa ta'avale: Fa'aauupegaina ma se pusaaisa ta'avale ma le malosi o le 6.6L, o lo'o tu i le pito i luma o le fa'amau.
Fa'amau o le Pule: O le nofoa pasese ua fa'apipi'iina i le pule fa'amau e fa'afaigofie ai le pasese e fa'afetaui le pito i luma ma tua o le nofoa ma le pito o le pito i tua.

p9

La'ai laulau: O le laina pito i tua o lo'o fa'apipi'iina i se laulau la'ititi e gaugau, lea e afifi i mea vaivai ma si'i fa'ata'amilo e puipuia ai mea mai le pa'u'u.

p10

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

    oloa fa'atatau

    • NETA AUTO U-II 610KM, Punavai Tulaga Maulalo, EV

      NETA AUTO U-II 610KM, Punavai Tulaga Maulalo, EV

      O le NETA AUTO o se SUV fa'apitoa, o se ta'avale eletise mama ma se va'aiga e o'o atu i le 610KM. Ose ta'avale talafeagai mo le fa'aoga ile fale ma femalagaiga. E fa'alelei le si'osi'omaga ma umi ma fa'aauupegaina i se foliga fa'amalosi, lea e sili atu ona mata'ina le ta'avale atoa. O le fou fou mamanu lanu efuefu susulu i luma ma tua O bumpers ma sakete pito o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma faʻailoga teuteu maualuga ma fata fana-uliuli, e le gata ina faʻaleleia ai le lelei ma le vasega o le taʻavale, ...