• 2024 NOFOA AION V
  • 2024 NOFOA AION V

2024 NOFOA AION V

Fa'amatalaga Puupuu:

O le 2024 AION V o se SUV eletise mama mama ma le CLTC mama eletise eletise o le 520km ma le maualuga maualuga o le 150kW. O lo'o fa'aauupegaina i se pa'u tele-galuega uili uili.

O lo'o i ai i le kamupani le sapalai muamua, fa'ato'a fa'avasegaina o oloa, fa'auma tu'uaiga fa'atau atu, ma fa'agaoioiga vave.

 


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

PARAMETER AUTU

Gaosimea Aion
Tulaga SUV compact
Ituaiga malosi EV
CLTC laina eletise mama (km) 650
Malosi maualuga (kW) 165
Tulaga maualuga (Nm) 240
Fauga o le tino 5-faitotoa, 5-nofoa SUV
afi(Ps) 224
Umi*Lātele*Mōluga(mm) 4605*1876*1686
0-100km/h fa'avavevave (s) 7.9
Saosaoa maualuga (km/h) 160
Au'aunaga mamafa(kg) 1880
Umi(mm) 4605
Lautele(mm) 1876
Maualuluga(mm) 1686
Uiga ta'avale(mm) 2775
Fa'avae uili pito i luma(mm) 1600
Fa'avae uili pito i tua(mm) 1600
Fa'alatalata Su'ega(°) 19
Tu'u'esega (°) 27
Fauga o le tino SUV
Faiga tatala faitotoa Faitotoa ta'ei
Numera o faitoto'a(ta'itasi) 5
Numera o nofoa(ta'itasi) 5
Tele ole ogalaau(L) 427
Coefficient tetee matagi(Cd) -
Numera o taavale afi afi ta'itasi
Fa'atonuga afi fa'aupuga
Ituaiga maa Lithium iron phosphate maa
Galuega fa'atosina vave lagolago
Ituaiga autu ki mamao
ki Bluetooth
Ituaiga moli Aua le tatalaina le malamalama fa'amatagofie
Fa'amalama tasi ki luga galuega tauave Ta'avale atoa
Laulau lanu pulea tutotonu Pa'i le mata LCD
Fa'atonu le tele o lau mata 14.6 inisi4s
Faiga fa'atonutonu le fa'ailoaina o tautalaga Faiga fa'asalalau
Tautai
Telefoni
Ea malulu
Malamalama
Faamafanafana nofoa
Ea savili nofoa
Fofo nofoa
Mea e fai ai le uili pito
Fua suiga Sifi faaeletonika
Uila fa'aaoga tele
Sifi le uili -
Fa'amafanafana uili -
Manatua uili foeuli -
Mea nofoa Pa'u fa'atusa
dermis
Galuega nofoa pito i luma Fa'avevela
Savili
Masi

Fa'amatalaga

Fuafuaga foliga: O foliga vaaia o le 2024 AION V e faʻaaogaina se gagana mamanu fou, faʻatasi ai ma foliga pito i luma atoa ma se faʻataʻamilosaga faʻatasi i luma, lea e tuʻufaʻatasia lelei ai le pito i luma ma le paʻu. O lo'o fa'apipi'i fa'atasi ma moli vaeluaga o le LED e fa'atupu ai se lagona o le lumana'i ma tekinolosi. E i ai se lagona o sitaili ma o le aotelega o foliga e faigofie. E i ai se lidar i le ogatotonu o le taualuga.

AION-V-EV

Fuafuaga o le tino: AION V o loʻo faʻatulagaina e pei o se SUV faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina i paneta paʻu uliuli e faʻaleleia ai le muscularity o le taʻavale. O le siʻusiʻu o loʻo i ai se foliga atoa, o se mamanu faigofie, ma le logo AION i le ogatotonu.

2024-AION-V

Fuafuaga foliga: O le pito i luma o le AION V o loʻo faʻaogaina se faʻapipiʻi pito i luma, lea e faʻapipiʻi lelei ai le pito i luma ma le paʻu. E fa'apipi'i fa'atasi ma moli vaeluaga o le LED e fa'atupu ai se lagona i le lumana'i ma fa'atekonolosi, ma o le aotelega o foliga e faigofie.

50246fc482592ed072c21e98fe1c2ec

Molī ulu ma moli i tua: O fa'asologa uma o le AION V o lo'o fa'apipi'iina fa'atasi ai ma fa'apogai moli fa'amalama maualuga ma lalo ole laiga ma moli fa'aola i le ao e pei ona masani ai. Latou te faʻaaogaina se mamanu vaeluaina, faʻatasi ai ma se foliga atoatoa ma se lagona malosi o tekinolosi. O foliga o le 'au o le faitotoa pito i tua e fesoʻotaʻi i moli i tua, e maua ai se lagona malosi atoa.

57a92561f2279176a8a0275c1ccc0ab

LOTO

Smart Cockpit: O le AION V center console o loʻo i ai se mamanu sili atu ona faigofie, afifi i se vaega tele o meafaitino, faʻapipiʻiina i se mata tele opeopea i le ogatotonu, o le ogatotonu o le ea o loʻo i lalo ifo o le lau, ma faʻapipiʻiina i se lua-faʻatulagaina fou. tautala foeuli.

AION LOTO

Uili fa'ata'avalevale lua: O le AION V ua fa'apipi'iina i se pa'u fa'apipi'i lua fa'amau fa'amau fa'amau fa'amau i itu uma e lua, o le ki o le vala'au i le agavale ma le leo fafagu i le itu taumatau.

7af3cb004964ab731e427a528d6619a

Totogi uaealesi: O lo'o i ai se pa'u fa'apipi'i uaealesi i le laina pito i luma, lea e fa'alagolago i le 50W le fa'aogaina uaealesi ma o lo'o i ai se fa'amalo vevela.

4274e21c198a28c1d40d2a4d5d50279

Pu'aisa ta'avale: O le pito i luma o le fa'amaufa'ailoga o lo'o fa'apipi'iina ma se pusaaisa ta'avale, lea e lagolagoina ai galuega fa'amafanafana ma fa'avevela.

 

Avanoa fa'alelei: O nofoa uma AION V o lo'o afifi i pa'u fa'atusa. O le nofoa aveta'avale autu e lagolagoina le valu fetuutuunaiga eletise, o le nofoa pasese e fa fa'atonuga eletise, ma o nofoa pito i luma o lo'o fa'apipi'iina i le ea ma fa'avevela galuega.

Nofo pa'u: O fa'asologa uma o le AION V o lo'o fa'apipi'iina i nofoa pa'u fa'atusa, fa'atasi ai ma le su'iina o le logo i le pito i tua, mamanu fa'atusa lanu, mea fa'a'ava i luga, ma le su'iina i le lanu tutusa ma le pa'u.

9d7a0a20f0918bbcac255692307747a

Galuega Nofo: AION V ua faʻapipiʻiina i le ea ma le faʻavevelaina o galuega mo le nofoa autu ma le pasese, lea e mafai ona fetuunai i tulaga e tolu ma e mafai ona fetuunai i luga o le mataʻitusi tutotonu.

be0be4b67e5b2f4d0ed32ae58e9a87a

Fa'ato'aga fa'amata'aga: AION V e fa'aigoa fa'atasi ma se fa'aalo fa'amata'aga e le mafai ona tatala, ma se fa'aalo fa'apitoa e filifili ai.

3bccdfb5335754d1572a3dda008d96a

PARAMETER AUTU

Gaosimea Mota Tele Wall
Tulaga Ta'avale la'ititi
Ituaiga malosi eletise mama
Vaega eletise CLTC(km) 401
Taimi fa'aola vave le ma'a(h) 0.5
Taimi fa'aola lemu le ma'a(h) 8
Va'aiga vave o le ma'a(%) 30-80
Malosi maualuga (kW) 135
Tulaga maualuga (Nm) 232
Fauga o le tino 5-faitotoa,5-nofoa hatckback
afi(Ps) 184
Umi*lautele*maualuga(mm) 4235*1825*1596
Au'aunaga mamafa(kg) 1510
Umi(mm) 4235
Lautele(mm) 1825
Maualuluga(mm) 1596
Uiga ta'avale(mm) 2650
Fa'avae uili pito i luma(mm) 1557
Fa'avae uili pito i tua(mm) 1557
Fauga o le tino Ta'avale lua vaega
Numera o nofoa(ta'itasi) 5
Numera o faitoto'a(ta'itasi) 5
ituaiga ki ki mamao
ki Bluetooth
Ituaiga moli E mafai ona tatalaina le malamalama mata'utia
Laulau lanu pulea tutotonu Pa'i le mata LCD
Fa'atonu le tele o lau mata 10.25 inisi
Mea e fai ai le uili pito
Fua suiga Sifi faaeletonika
Mea nofoa Pa'u fa'atusa
Galuega nofoa pito i luma fa'avevela
fa'avevela
massage

 

FAFO

Fuafuaga foliga: O foliga vaaia o le 2024 ORA EV e faʻaaogaina se mamanu tuai. O le pito i luma o le taʻavale o loʻo i ai se numera tele o elemene piʻo e lapotopoto ma tumu, ma faʻaalia manino i itu uma e lua. O moli ulu e lapotopoto i le mamanu, faʻapipiʻiina i le tapuni ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina, ma faʻapipiʻi fasi pepa teuteu chrome i itu uma e lua o le pito i lalo.

ora1

Molī ulu ma moli i tua: O moli o se mamanu "fantasy retro cat's eye", e faigofie ma lapotopoto. O moli i'u o se mamanu e ala i-ituaiga ma se tulaga maualuga ma faʻaaoga puna moli LED. Fa'aauupegaina i fa'alava maualuga fetuutuunai.

Fuafuaga o le tino: O le 2024 ORA EV o loʻo faʻatulagaina o se tamaʻi taavale. O laina pito o le taʻavale e malu ma tumu, o le pito i tua o le taavale e faigofie, o moli o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻamalama pito i tua, ma le tulaga maualuga.

ora2

LOTO

Avanoa mafanafana: O le 2024 ORA EV e sau faʻatasi ma nofoa paʻu faʻataʻitaʻi, o le avetaʻavale autu e faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le eletise, o nofoa pito i luma e faʻafefe, vevela, ma faʻafefe, ma o le nofoa pasese ua faʻapipiʻiina i le eletise.

ora3

Avanoa i tua: O le nofoa pito i tua o le 2024 ORA EV e leai se mea e fa'amautu ai lima ma se ulu i le ogatotonu. O le ogatotonu o le fola o loʻo faʻatu i luga teisi, faʻatasi ai ma taimane suʻi i le pito i luga o le nofoa pito i tua ma faʻailoga faʻasaga i lalo.

Fa'aaluga o le la: Fa'aauupegaina i se fa'aalo fa'amalama ma se paolo eletise eletise.

O nofoa pito i tua e mafai ona gaugau i lalo: O nofoa pito i tua o le 2024 ORA EV e mafai ona gaugau i lalo faʻatusatusa, faʻafaigofie le faʻaogaina o avanoa.

Nofo pa'u: O le pito i luga o le pito i tua ua mamanuina i foliga taimane, o le pito i luga o le paʻu lamolemole, o le pito i lalo o le foliga o fasipepa tuʻusaʻo, ma le pito i luga e faʻafefe.

ora4

Smart Cockpit: O le vaega pito i luga o le 2024 ORA EV center console e faia i mea vaivai, faʻatasi ai ma se mamanu tutusa, lanu pito i luga ma lalo o le lanu, o se ea ea i totonu o le ogatotonu, faʻatasi ai ma teuteuga chrome, ma le faʻamafanafanaga pito i lalo o le. se mamanu vaevae.

ora5

Vaega meafaigaluega: O le aveta'avale o le 7-inisi mea faigaluega laulau. O le ogatotonu o le lau e mafai ona sui e faʻaalia ai le tulaga o taavale ma faʻamatalaga. O le itu taumatau e faʻaalia ai le saoasaoa. E lua li'o i le agavale ma le taumatau o le lau, lea e fa'aalia ai le ola ma'a ma le toe fa'aleleia o le malosi.

Nofoaga fa'atonu mata: O lo'o i ai le mata 10.25-inisi i le ogatotonu o le fa'amafanafanaga tutotonu, lea e lagolago ai feso'otaiga 4G ma fa'aleleia OTA. E mafai ona fa'afeso'ota'i i telefoni fe'avea'i e ala ile CarPlay ma Hicar. Fa'atulagaina o ta'avale, musika, vitio ma isi fa'afiafiaga e mafai ona va'aia i luga o le lau.

Uilauli e lua: O le 2024 ORA EV foeuli e faʻaaogaina se mamanu e lua-lau, suʻisuʻi lanu e lua, faiga faʻasolosolo, afifi paʻu, lagolago faʻamafanafana uili, ma faʻamau i le itu taumatau e mafai ona pulea le faʻatautaia o le folau.

ora6

Fa'amau fa'atonu: O lo'o i ai se laina o fa'amau fa'atonu i lalo o le fa'amafanafanaga tutotonu, fa'atasi ai ma se foliga toe fa'afo'i fa'atasi ma se mea fa'apipi'i chrome, lea e masani ona pulea ai le ea malulu.

Le fa'aogaina uaealesi: O le laina pito i luma o lo'o fa'apipi'iina ma se pa'u uaealesi, o lo'o i luma o le fa'amaufa'atotonugalemu, lea e lagolagoina ai le 50W le fa'aogaina o le uaea ma ua galo ai le telefoni feavea'i galuega fa'amanatu.

Taulaga fa'atosina vave: O fa'asologa uma o le 2024 ORA EV e lagolagoina le fa'atonu vave. O le 30-80% o le fa'atonuina vave e mana'omia le 30 minute, ma le fa'agesegese o le molia e 8 itula. O lo'o i le itu taumatau pito i luma o le ta'avale le uafu fa'apipi'i fa'avave, ma o lo'o i le itu agavale pito i luma o le ta'avale le uafu fa'agesegese.

ora7

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

    oloa fa'atatau

    • AION Y 510KM, Fa'aopoopo 70, Fa'aliliuga Lexiang, Punavai Tulaga Tulaga Maulalo, EV

      AION Y 510KM, Plus 70, Lexiang Version, Maulalo...

      Faʻamatalaga Faʻamatalaga (1) Faʻaaliga foliga: O le mamanu pito i fafo o le GAC AION Y 510KM PLUS 70 e tumu i laiga ma tekinolosi. Fuafuaga pito i luma: O foliga pito i luma o le AION Y 510KM PLUS 70 e faʻaaogaina se gagana faʻataʻitaʻiga a le aiga. Ua tu'ufa'atasia fa'atasi le fa'a'a'a'a o le ea ma moli, ma fa'atumuina ai le fa'amalosi. O le pito i luma o le taʻavale o loʻo faʻapipiʻiina foʻi moli moli o le ao, lea e faʻaleleia ai le iloa ma le saogalemu. Laina ta'avale: O le b...

    • AION LX Plus 80D Fu'a fa'ailoga, Puna'oa Tulaga Tulaga Maulalo, EV,

      AION LX Plus 80D Fu'a fa'ailoga, Tulaga pito maualalo...

      PARAMETER AUTU La'asaga Vaeluagalemu SUV ituaiga Malosiaga Eletise mama NEDC laina eletise(km) 600 Max malosi(kw) 360 Tulaga maualuga (Nm) fitu selau Fauga o le tino 5-faitotoa 5-nofoa SUV afi afi (Ps) 490 Umi*lautele* maualuga(mm) 4835*1935*1685 0-100km/h fa'avavevave (s) 3.9 Saosaoa maualuga (km/h) 180 Su'e ala ta'avale Ta'aloga Tamaoaiga Tulaga/fa'amafanafana Snow Malosiaga toe fa'aleleia tulaga tulaga Fa'atonu ta'avale ta'avale Uph...

    • 2024 AION S MAX 80 STARSHINE VEISION 610KM EV,PUNA FA'AVAE SILI.

      2024 AION S MAX 80 STARSHINE VEISION 610KM EV,L...

      Fuafuaga autu Fa'atusa: O foliga pito i luma e iai laina vaivai, o moli ulu e faʻaaogaina se mamanu vaelua, ma faʻapipiʻiina i se grille tapuni. O le pito i lalo o le ea fa'aulu e lapo'a tele ma fa'asolo atu i luma pito i luma. Fuafuaga o le tino: Faʻatulagaina e pei o se taʻavale faʻapitoa, o le itu o le taʻavale e faigofie, faʻapipiʻiina i pusi faitotoʻa natia, ma faʻataʻitaʻiina e moli uila se mamanu faʻasolosolo ma le logo AION i lalo. Ulutala...